Sanayi Sicil Belgesi İşlemleri Elektronik Ortamda Yapılabilecek

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden gelen ekteki yazıda, Sanayi Sicil Belge sisteminde yapılan güncelleme neticesinde, elektronik Sanayi Sicil Belgesi uygulamasına geçilmiş olup; sisteme kayıtlı sanayicilerimizin İl Müdürlüklerine elden müracaat etmesine gerek kalmadan, sanayi siciline ilişkin ilk kayıt, belgelendirme, vize, değişiklik vb. tüm işlemlerin e-devlet kapısından sunulmaya başlandığı bildirilmektedir.

Bu uygulama esnasında irtibat kurmanız gerektiğinde 444 61 00 'dan önce Bursa ili için 1'i , sonra da Sanayi Sicil Birimi'ne bağlanmak için 1'i tuşlayarak bilgi alabilirsiniz.

İlgili üyelerimizin bilgilerine sunarız.