Dışişleri Bakanımızın Dominik Cumhuriyeti, Haiti ve Venezuela Ziyaretleri

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından odamıza gönderilen 30.07.2020 tarih 6603 sayılı yazısına istinaden;

İlgi : Dışişleri Bakanlığı’nın 29.07.2020 tarih ve 31566850 sayılı yazısı.

Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun 5-17 Ağustos 2020 tarihleri arasında Dominik Cumhuriyeti, Haiti ve Venezuela'ya resmi ziyaretlerde bulunması öngörüldüğü bildirilmektedir. Bu çerçevede, Sayın Bakanımızın muhataplarıyla yapacağı görüşmelerde yararlanılmak üzere, ülkemizle Dominik Cumhuriyeti, Haiti ve Venezuela arasında geliştirilebilecek işbirliği alanları, ziyaret sırasında imzalanabilecek anlaşmalar ve gündeme getirilmesinde yarar görülen konulara ilişkin görüşlerinizin 5 Ağustos 2020 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar anara.daylan@tobb.og.tr adresine iletilmesini rica ederiz.

Üyelerimize Önemle Duyurulur.

Saygılarımızla,