Türk-Rus Ticaret, Yatırımlar ve Bölgesel İşbirliği Çalışma Grubu

İlgide kayıtlı yazıda, Türk-Rus KEK 14. Dönem Toplantısında oluşturulan "Ticaret, Yatırımlar ve Bölgesel İşbirliği Çalışma Grubu"nun üçüncü toplantısının önümüzdeki dönemde video konferans yöntemiyle gerçekleştirilmesi öngörüldüğü belirtilerek, söz konusu toplantıda gündeme getirilmesinde fayda görülen konulara ilişkin bilgi talep edilmektedir.

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 02.06.2020 tarih ve 34221550-720-4742 sayılı yazısı

Bu itibarla, konunun ilgili üyelerinize duyurularak, "Ticaret, Yatırımlar ve Bölgesel İşbirliği Çalışma Grubu"nun toplantı hazırlıklarında kullanılmak üzere, Rusya Federasyonu ile mal ve hizmet ticaretinde karşılaşılan problemler, pazara giriş engelleri, çözüm önerileri, ticaretin kolaylaştırılmasına yönelik tedbirler, ülkemizdeki yatırım imkânları, yatırım projeleri ve Rusya Federasyonu'nda yatırımcılarımızın karşılaştıkları sorunlar gibi konulara ilişkin görüşlerinizin en geç 8 Haziran 2020 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine (E-posta: anara.daylan@tobb.og.tr) iletilmesi rica olunur.

Üyelerimize duyurulur.