“Dünya Emekçi Kadınlar Günü” Programı

“Dünya Emekçi Kadınlar Günü” Programı

“Dünya Emekçi Kadınlar Günü” Programı

 

“İz Bırakan Kadınların Başarı Hikâyeleri” adlı Seminer 4 Mart 2020 Çarşamba günü Odamızda

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü olması sebebiyle seminer düzenliyoruz. Kadın Girişimciler Kurulumuzun düzenlediği “İz Bırakan Kadınların Başarı Hikayeleri” Semineri 4 Mart Çarşamba günü saat 17:00 – 19:00 saatleri arasında odamız seminer salonunda gerçekleşecek.

Kadın Girişimciler Kurulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Burak Tokuç, “ Orhangazi kadın girişimciler kurulumuz, her yıl olduğu gibi, bu yıl da Dünya Emekçi kadınlar gününü için bizlere güzel bir program hazırladılar.

İlçemizdeki kadınlarına girişimcilik alanında rol model olacak, onların ufuklarına katkıda bulunacak bir seminer gerçekleştireceklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, tüm ilçemiz kadınlarını ve semineri dinlemek isteyenleri davet ediyorum” dedi.

Kadın girişimciler Kurulu Başkanımız Seda Şentürk, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü sebebiyle düzenlediğimiz iz bırakmış kadınlarımızdan olan Sezen Sungur Saral ve Sibel Binici’ nin başarı hikayelerini dinleyeceğimiz ilham verici seminerimize başta kadınlarımız olmak üzere tüm misafirlerimizi davet ediyoruz.” dedi.

Sezen Sungur Saral, Bornova Anadolu Lisesi'nden birincilikle, Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünden "Yüksek Onur" derecesiyle mezun oldu. Kadın Girişimcileri Derneği (KAGİDER) Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Ödülü’nü 2018 yılında almaya hak kazandı. 2019 yılında EY Yılın Girişimcisi yarışmasında Kadın kategorisinin birincisi oldu.

Sibel Binici, Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliğinden mezun oldu. Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen “İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri” Yılın Başarılı Kadın Yöneticisi seçildi. 1994 yılından buyana Döktaş Dökümcülük’te çalışan Sibel binici, halen Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürmekte.

4 Mart 2020 Çarşamba günü 17:00 – 19:00 saatleri arasında gerçekleşecek seminere tüm üyelerimizi ve ilgilileri davet ediyoruz.