Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı İstanbul Bölge Temsilcisi Emekli Tuğgeneral Ferhat Özgen odamızı ziyaret etti

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı İstanbul Bölge Temsilcisi Emekli Tuğgeneral Ferhat Özgen odamızı ziyaret ederek, Vakfın çalışmaları ile iştirakleri olan Aselsan, Türk Havacılık Uzay Sanayi, Roketsan, Havelsan, İşbir Elektronik Sanayi, Aspilsan Enerji hakkında tanıtıcı sunumlar yaptı.Ziyarette Meclis Başkanımız Murat Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Burak Tokuç, Meclis Üyemiz Levent Çokgüler ve Halim Çokgüler yer aldı.