Tavukçuoğlu’ndan “Müşteri Merkezli Yenilik Yönetimi” ne Eğlenceli Bir Bakış

Tavukçuoğlu’ndan “Müşteri Merkezli Yenilik Yönetimi” ne Eğlenceli Bir Bakış

Tavukçuoğlu’ndan “Müşteri Merkezli Yenilik Yönetimi” ne Eğlenceli Bir Bakış

BTSO Akademi katkılarıyla “Müşteri Merkezli Yenilik Yönetimi” Semineri Gerçekleştiriyoruz. 18 Şubat 2020 Salı günü saat 18:00 da Odamızda gerçekleştirilecek seminerde, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Cengiz Tavukçuoğlu, , eğlenceli bir dille işletmelerin yenilikçi yönetim anlayışı, gelişen teknoloji ile birlikte yönetim şekillerinde oluşan değişiklikler ve kuşak yaklaşımlarını ilişkin bilgilendirmeler yapacak.

Yapılacak seminer hakkında konuşan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Cem Kapitan, “ TOBB’da gerçekleştirilen eğitimlerde, tüm yönetim kurulu ve meclis üyelerimizin beğeniyle takip ettiği, dinamik, renkli ve tecrübeli bir kişilik olan, Cengiz Tavukçuoğlu beyefendiyi odamızda ağırlayacağız. Tüm üyelerimizi,  güzel bir vakit geçirerek, hem motive olduğu hem de önemli bilgiler edineceği bu güzel etkinliğe personelleriyle birlikte bekliyoruz”  dedi.

Gelişime ve Değişime Açıksanız Bu Eğitim Sizin İçin…

Teknolojik değişmeler ve yenilikler, insanlık var olduğundan buyana, insanların gelişmişlik düzeyine göre, hayatlarını etkilemiştir. Taş devrinde av aletlerinin yapımı da bir teknolojik değişme iken, günümüzün nano teknolojisi de bir gelişmedir ve her ikisi de çağının insanlarının hayatlarını etkilemiştir.

Özellikle artan küreselleşme ile dünyanın herhangi bir bölgesinde ortaya çıkan yeniliğin, dünyanın geri kalan bölgelerini etkilemesi kaçınılmaz olmuştur.

Bununla birlikte hızla değişen çevreye uyum ve müşteri taleplerine yeterli ölçüde cevap verilmesi zorunluluğu, değişiklikleri önceden tahmin etmeyi ve bu değişikliklere uyum sağlamayı gerektirmektedir.

İşte çok hızlı değişen ve bu belirsiz ortamda, işletmelerin, gelişmelere ve değişmelere hem rekabette üstünlük sağlayacak şekilde, hem de bu üstünlüğü sürdürebilir şekilde ayak uydurabilmesi için, Müşteri merkezli yenilik yönetimine ihtiyaçları vardır.

Doğru bir yönetim anlayışıyla, çağın gerekliliklerini ve değişen insan kaynaklarını, yakalayabilen işletmeler daima ayakta durmayı bilmektedir.

Tüm bunları öğrenmek ve eğlenceli vakit geçirmek isteyen üyelerimizi, çalışanlarını ve ilgili kesimleri 18 Şubat 2020 Salı günü saat 18:00’ te konferans salonunda gerçekleştirilecek programa davet ediyoruz.