İş Kazası Ve İşveren Yükümlülükleri Semineri Düzenliyoruz

İş Kazası Ve İşveren Yükümlülükleri Semineri Düzenliyoruz

İş Kazası Ve İşveren Yükümlülükleri Semineri Düzenliyoruz

‘’İş Kazaları Sonrasında İşveren, İşveren Vekilleri ve İş Sağlığı Güvenliği Profesyonellerinin Hukuki ve Cezai Sorumlulukları” Bilgilendirme Semineri Odamızda gerçekleştirilecek

Üyelerimiz için farklı bir bakış açısı ile iş güvenliği semineri düzenliyoruz. Odamız, Bursa İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği (BİGDER)  işbirliğinde  “İş Kazaları Sonrasında İşveren, İşveren Vekilleri ve İş Sağlığı Güvenliği Profesyonellerinin Hukuki ve Cezai Sorumlulukları” bilgilendirme semineri ile iş kazası gerçekleştikten sonra işverenlerin ve sorumluların karşılaşacakları hukuki ve cezai süreçlerle ilgili dikkat çekici sunumlarda bulunulacak.

12 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 14:00 da odamız toplantı salonunda gerçekleştirilecek seminerin moderatörlüğünü Emekli Baş Müfettiş Elektrik Mühendisi ve A sınıfı iş güvenliği uzmanı Faruk biçer yaparken, sunumları Bilirkişi Makine Mühendisi ve A sınıfı iş güvenliği uzmanı Alp Güler, Avukat İrfan Koçak ve Avukat Nisa Ören gerçekleştirecek. Sunumlarda, İşveren/işveren vekillerinin ve iş sağlığı ve güvenliği profesyonellerinin hukuki ve cezai sorumlulukları konusundaki eksik olan ve yanlış bilinen konuları ile birlikte, alınacak küçük önlemlerle ne gibi yükümlülüklerin yerine getirilebileceği ve kazaların oluşmasının önüne geçileceğine dair konular anlatılacak.

Firmalar İçin Hukuki ve Cezai sorumluluklar Anlatılacak

Özellikle tacir ve sanayicileri yakından ilgilendiren, iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanmasında başta işveren olmak üzere iş yerinde çalışanı bulunan diğer işverenlerin iş sağlığı ve güvenliğine ilişkin yükümlülükleri ile hukuki ve cezai sorumluluklarının iç içe geçmiş olduğu ve İş kazası yaşanması sonrasında yaşanılan izlenmesi gereken süreçler anlatılacak.

Konu ile ilgili görüş bildiren Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, “Alanında önemli konuklarımızın olacağı ve her sektörden tüm üyelerimizin kendileri ile görüşerek hukuki ve cezai konularda bilgiler alabileceği seminerimize tüm üyelerimizi davet ediyorum.” dedi.

Bursa İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği yetkililerin sunumlarıyla 12 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 14:00’te odamız toplantı salonunda gerçekleşecek seminere tüm üyelerimizi ve ilgilileri davet ediyoruz.