Kuveyt Türk Katılım Bankası ile Protokol İmzaladık

Kuveyt Türk Katılım Bankası ile Protokol İmzaladık

Odamız ve Kuveyt Türk Katılım Bankası Orhangazi Şubesi ile üyelerimize ayrıcalıklar sunan protokol imzaladık.İmzalanan protokol ile Orhangazi TSO üyeleri, Banka tarafından sağlanan özel koşullar ile nakdi ve gayri nakdi ticari krediler kullanabilecek. Ayrıca diğer bankacılık hizmetleri için de yine Kuveyt Türk katılım bankası tarafından uygun şartlarda sunulan koşullardan yararlanabilecek.

Odamız ve Kuveyt Türk Katılım Bankası Orhangazi Şubesi ile üyelerimize ayrıcalıklar sunan protokol imzaladık.  

İmzalanan protokol ile Orhangazi TSO üyeleri, Banka tarafından sağlanan özel koşullar ile nakdi ve gayri nakdi ticari krediler kullanabilecek. Ayrıca diğer bankacılık hizmetleri için de yine Kuveyt Türk katılım bankası tarafından uygun şartlarda sunulan koşullardan yararlanabilecek.

Yapılan protokolle, Oda Üyeleri, Business Plus şirket kartları için herhangi bir aidat ödemeyecek. İlk verilecek 20 yaprak çek karnesi için vergiler hariç ücret ödemeyeceği gibi, ayrıca tahsile alınan ilk 30 çek için de yine çek tahsil ücreti ödemeyecek. Katılım fonu hesapları kar paylaşım oranlarında, banka tarafından uygulanan TL paylaşım havuzundan ilk 3 ay, +2 puan avantaj sağlayacak. İlk kredi kullanımında banka tarafından uygulanan güncel fiyatlardan 5 puan ilave indirim alabilecek. Kiraladığı kasalar için depozito ücreti ödemeyecek. Üyelere pos cihazları için, bloke gün sayısı, komisyon oranları gibi noktalarda özel fiyatlandırmalardan yararlanabilecek. Tüm üyeler, Kuveyt Türk’te, tahsis, internet ve mobil şubeden eft-havale ve hesap işletimlerinde ücret ödemeyecek.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Kapitan’ ın ve Kuveyt Türk Bankası Orhangazi Şube Müdürü Serkan Eken ile KOBİ Bankacılığı Satış Yönetmeni Beytullah ERSEM’ in hazır bulunduğu protokol imza toplantısında, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Hatırlı ve Kuveyt Türk Bankası Orhangazi Şube Müdürü Serkan Eken, uygulanacak hizmetler hakkında bilgiler verdiler.

Yapılan banka protokolü hakkında konuşan Erol Hatırlı: ‘’Üyelerimiz yararına yaptığımız anlaşma ve protokollerimize bir yenisini daha ekledik. Üyelerimizin iş ve çalışmalarını kolaylaştıracak bu ve benzer türden avantajlı protokoller için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Protokol tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

İmzalanan protokol ile odadan alınacak faaliyet belgesi ile birlikte bankaya giden oda üyeleri protokolün sağladığı avantajlardan yararlanmaya başlayabilecekler.

Protokol metnine eklerden ulaşabilirsiniz.