Bursa Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi 2020 İlk Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi

Bursa Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi 2020 İlk Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi

Bursa Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi 2020 İlk Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi

BTSO Kadın Girişimciler Kurulu 2020 yılı ilk İcra Komitesi toplantısı odamızda gerçekleştirdi.

Toplantıya;Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, Meclis Başkanımız Murat Öztürk, Kadın Girişimciler Kurulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Burak Tokuç, KGK Kurulu Başkanımız Seda Şentürk ve Kurul üyeleri ev sahipliğinde, Bursa KGK Başkanı Sevgi Saygın, Başkan Yardımcıları Fatma Ayyıldız ve Enerjin Baloğlu, Gemlik KGK Başkanı Ece Gündoğdu ve Yardımcısı Meryem Tezer, Yenişehir KGK Başkanı Nezaket Erbaş, Karacabey KGK Başkanı Canset Karaca, İnegöl KGK Başkanı Enerjin Baloğlu ve eş başkanı Müfide Karaduman katıldılar.

Açılış konuşmasını Yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, “Kadınlarımızın toplumun önde gelenlerinden olmasını her zaman destekliyoruz ve hem ilçelerde gerçekleştirmeye başladığınız toplantılardan ilkinin, hem de 2020 yılının ilk toplantısının odamızda yapılmış olmasından büyük memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu güne kadar sürdürdüğünüz başarılı çalışmalarınızdan dolayı komitenizi tebrik ediyor, 2020 yılında da birçok başarılı çalışmalara imza atacağınıza yürekten inanıyorum.” diyerek katılımcılara teşekkür ve temennilerini sundu. Meclis Başkanı Murat Öztürk, Kadın Girişimciler Kurulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Tokuç ve Orhangazi KGK Başkanı Seda Şentürk’ ün hoşgeldiniz konuşmaları ve karşılıklı olarak verilen teşekkür plaketlerinin ardından KGK üyelerince toplantıya geçildi.

Bursa İl Kadın Girişimciler Komitesinin 2020 Yılı Çalışmaları Hakkında Görüşüldü

Toplantının açılış kısmında Bursa KGK Başkanı Sevgi Saygın Nisan ayında yapılacak “Woment Zirvedeki Kadınlar” etkinliği hakkında bilgilendirme sunumu yaptı. Etkinliğin detayları üzerinde duruldu. Yoğun gündem maddeleri ile başlayan toplantıda kendi iş kollarında yaşanılan sıkıntıları paylaşıp karşılıklı olarak yapıcı öneriler ve paylaşımlarda bulundular. 2020 yılı faaliyetleri hakkında da görüşülen toplantıda ziyaret edilmesi gereken başarılı kadın girişimciler de belirlenerek dilek temennilerin ardından programın toplantı bölümü sona erdi.

İkinci bölümde ise, KGK üyeleri Döktaş Dökümcülük Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Mali İşler Müdürü Sibel Binici ile bir araya geldi. 2019 yılı “Yılın En Başarılı Kadın Yöneticisi” seçilen Sibel Binici ile Berrin Tuğral’ ın yöneticiliğini yaptığı Orhangazi Gönüllü evinde bir araya gelen kadın girişimciler, Gönüllü evinin çalışmaları hakkında bilgiler alarak istişarelerde bulunup projelerinden bahsettiler.

Gönüllü evinde bulunan etkinlik atölyelerinin gezilmesinin ardından açılan kurslarla ilgili bilgiler alındı. Döktaş A.Ş. Mali İşler Yöneticisi Sibel Binici, Gönüllü evinde girişimci kadınlarımızın yaptığı ürünler yalnızca burada kalmayıp ihracatı yapılabilir. Bununla ilgili yapılacak çalışmaları destekliyoruz dedi. Orhangazi KGK Başkanı Seda Şentürk, Gönüllü evini hobi amacı dışında aslında Girişimci Kadınlarımız için ticarete girmelerini sağlayacak ilk adım olması bakımından çok önemsiyoruz dedi.  

Ziyaret, karşılıklı temenni ve teşekkürlerin ardından sona erdi.