Kırsalda Hibe Desteği Programı Gerçekleştirildi

Kırsalda Hibe Desteği Programı Gerçekleştirildi

Kırsalda Hibe Desteği Programı Gerçekleştirildi

Kırsalda Hibe Desteği Programı Gerçekleştirildi

 

TKDK Bursa İl Koordinatörü Ömer Berksun tarafından Tarım, Hayvan ve Turizm konuları destekleme tanıtım programı Orhangazi Belediyesi nikâh salonunda gerçekleşti. Odamız ile birlikte Orhangazi paydaşları olan Orhangazi Kaymakamlığı, Orhangazi Belediyesi, Orhangazi Ziraat Odası ve Orhangazi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen kırsalda hibe desteği programı vatandaşlara anlatıldı.

 

Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Ziraat Odası Başkanı Hasan Cevizlidere, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Cem Kapitan ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Bursa İl Koordinatörü Ömer Berksun tarafından sunumu yapılan kırsal alanda hibe desteği Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 2014-2020 IPARD Programı IPARD II Dönemi 8. Başvuru tarihi kapsamında olduğunu ifade etti. Berksun hibe desteklerine giren Süt ve Süt Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Kırmızı Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Kanatlı Eti ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Su Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Meyve ve Sebze Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ve Zeytin depolama ve işlenme tesisleri konuları yer aldı. Sunum sonrası Vatandaşların sorularını yanıtlayan Berksun bu hibe destek programının 31 Ocak 2020 tarihine kadar son bulacağını söyledi.

Toplantı soru cevapların gerçekleştirilmesinin ardından sona erdi.