Vergi Usul Kanunu Kapsamında Yeni “E- Uygulamalar” Odamızda Anlatılacak

Vergi Usul Kanunu Kapsamında Yeni “E- Uygulamalar” Odamızda Anlatılacak

Vergi Usul Kanunu Kapsamında Yeni “E- Uygulamalar” Odamızda Anlatılacak

Yeni yönetmelikler ve uygulamaları anlattığı bilgilendirme toplantılarımıza devam ediyoruz.

SMMM Orhangazi temsilcileri ve Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Vergi Mevzuatı Komisyonu temsilcileriyle Vergi Usul Kanunu kapsamında getirilen ve 1 Ocak 2020 tarihi itibarıyla zorunlu hale gelecek olan e- uygulamalar hakkında katılımcılara bilgilendirmeler yapılacak.

Orhangazi SMMM temsilcisi Osman Mısır, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada ; “Bursa SMMM Vergi Mevzuatı Komisyonu 509 sayılı Vergi Usul Kanunu kapsamında, halen yürürlüğe girmiş ve 1 Ocak’tan itibaren zorunlu hale gelecek e- fatura, e-arşiv fatura, e-defter, e –denetim, e-kayıt saklama vb. konularla ilgili çeşitli e-uygulamalar hakkında bilgilendirmeler yapacak. Aynı zamanda toplantıda Luca Mali Müşavirlik programı Bursa SMMM temsilcileri tarafından da uygulamaların ne şekilde gerçekleştirileceğine dair bilgilendirme sunumu da yapılarak, pratikte nasıl olacağına dair bilgi verilecek” dedi.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Hatırlı: “Her geçen gün yeni uygulamalar ortaya çıkıyor. Takibini yaptığımız bu türdeki uygulamalardan olan vergi usul kanunu kapsamındaki e-uygulamalarla ilgili düzenlediğimiz seminerimize tüm üyelerimizi davet ediyorum.” dedi.

9 Aralık 2019 Pazartesi günü Saat 16:00 da odamız Toplantı salonunda yapılacak seminere tüm üyelerimizi davet ediyoruz.