Arnavutluk Özel Sektör Heyeti Programı, 01-03 Aralık 2019

Arnavutluk Özel Sektör Heyeti Programı, 01-03 Aralık 2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan bir yazıda, Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (UCCIAL) ve Arnavutluk-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) iş birliğinde, 2 Aralık 2019 tarihinde Arnavutluk'un başkenti Tiran'da, "Arnavutluk-Türkiye Ekonomi ve Yatırım Konferansı" düzenleneceği ifade edilmektedir

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan bir yazıda, Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (UCCIAL) ve Arnavutluk-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) iş birliğinde, 2 Aralık 2019 tarihinde Arnavutluk'un başkenti Tiran'da, "Arnavutluk-Türkiye Ekonomi ve Yatırım Konferansı" düzenleneceği ifade edilmektedir. Foruma Türk ve Arnavut özel sektör temsilcilerinin yanı sıra, üst düzey hükümet temsilcilerinin ve akademisyenlerin katılımının beklendiği belirtilmektedir. Bu kapsamda, TOBB tarafından, söz konusu Foruma katılmak üzere, 1-3 Aralık 2019 tarihlerinde, TOBB Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU başkanlığında, Arnavutluk-Tiran'a yönelik bir Özel Sektör Heyeti Ziyaret Programı düzenleneceği ifade edilmektedir.

 

Forum kapsamında gündeme alınacak öncelikli sektörlerin enerji, altyapı, tarım ve turizm olarak tespit edildiği, ikili iş görüşmelerinde Türk ve Arnavut özel sektör katılımcılarının  bu kapsamda görüşmeler gerçekleştirme fırsatı bulabileceği belirtilmlektedir.

Ziyarete ilişkin program ve katılım formuna "arnavutluk.tobb.org.tr" adresi üzerinden ulaşılabileceği ifade edilmektedir.

Ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin konaklama, uçak, transferler, yemek vb. organizasyon giderlerini karşılamak üzere, TOBB tarafından görevlendirilen GOLDENBAY TURİZM YATIRIMLARI A.Ş.'nin, Türkiye İş Bankası Şişli Ticari Şubesi, TR10 0006 4000 0011 3980 0311 76 IBAN numaralı Türk Lirası hesabına 9.500,- Türk Lirası ön avans bedeli ödemelerinin gerektiği ifade edilmektedir. Katılım bedelinin kesinleşmesini takiben, bakiye tutarının ziyaret öncesinde katılımcılardan talep edileceği belirtilmektedir.

Firma temsilcilerinin "arnavutluk.tobb.org.tr" adresinde yer alan başvuru formunu doldurduktan sonra yüksek çözünürlüklü "jpeg" formatında bir fotoğraf ve pasaportun renkli kısmı ile ödeme yaptıklarına dair dekontu "arnavutluk@tobb.org.tr" adresine iletmeleri gerektiği ifade edilmektedir.

Not: Umuma Mahsus, Hususi, Hizmet ve Diplomatik Pasaport hamillerinin 90 gün süreyle Arnavutluk vizesinden muaf olduğu yazıda ayrıca belirtilmektedir.

 

Üyelerimize duyurulur.