KOSGEB Duyuru

KOSGEB Duyuru

KOSGEB ‘ten yapılan açıklamaya göre, Girişimcilik Destek Programı kapsamında düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni tamamlayan girişimciler için son başvuru tarihi 01.01.2021 dir.

KOSGEB ‘ten yapılan açıklamaya göre, Girişimcilik Destek Programı kapsamında düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni tamamlayan girişimciler için son başvuru tarihi 01.01.2021 dir. Bu tarihe kadar Girişimciliği Geliştirme Destek Programına başvuru yapılabilir. Aksi taktirde, belgeleri geçersiz sayılacaktır.

Programın bir önceki mevzuatında; herhangi bir zaman diliminde bu sertifikayı almış girişimciler, süre sınırı olmadan programa başvuru gerçekleştirebiliyorlardı. KOSGEB Girişimcilik Programı 2019 senesinde devreye giren yeni mevzuatla birlikte; sertifika almış fakat bu sertifikayı kullanarak işletmesini açmamış girişimciler, 01.01.2021 yılından sonra aldıkları sertifikalar geçersiz sayılacak.

Ayrıca artık eğitimler online olarak KOSGEB’in resmi web sitesinde (www.kosgeb.gov.tr) verilmeye başlandı. Eğitimler geleneksel girişimcilik eğitimi ve ileri girişimcilik eğitimi şeklinde, iki aşamalı olarak gerçekleştirilmektedir.