Kız Kardeşim Projesi Eğitim Tırı Ebeveyn ve İnternet Güvenliği Eğitimi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği, İTÜ ve Coca-Cola Türkiye’nin de katkılarıyla, 2015 yılından bu yana 11 bini aşkın kadınla buluşan "Kız Kardeşim Projesi", 2019 yılında da kadınların yanında olmaya devam ediyor.

Kadınların ekonomik hayata katılım konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlenmesi ve ekonomik kalkınmada aktif rol almaları için desteklenmesi amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Coca-Cola Türkiye işbirliği ile yürütülen Kız Kardeşim Projesi bu eşitsizliği ortadan kaldırmakta önemli rol oynayacak olup 2019 yılı içerisinde 30 ilde gerçekleştirilecek eğitimler yoluyla 9.000 kadına ulaşacaktır. Kız Kardeşim Projesi kapsamındaki eğitim tırı ile 12 proje ilinde eğitimler verilecektir.

Ebeveyn ve İnternet Güvenliği

• Bilgi
  • Veri
  • Kişisel veri
  • Güvenlik
  • Kişisel verilerin korunması
  • Saldırılar ve saldırganların tarihsel süreci
  • İnternet tehditleri ve tehditleri önleme
  • Saldırganlar ve Türleri
  • Gelecekte saldırganlar ve tehditler
  • Donanım ve kişisel cihaz güvenliği, tavsiyeler
  • Siber Zorbalık
  • İnternet Hukuku konularında eğitim verilecektir.

Eğitim Tırı 4-5 Kasım / Bursa – Altıparmak BTSO Hizmet Binasında olacaktır.

Eğitime kayıt yaptırmak isteyen üyelerimizin https://form.jotform.com/92342943417964 adresinden başvuru yaptırmaları rica olunur.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.