"İş İnsanları ve Girişimciler Elektronik Ticarette Uzmanlaşıyor" Eğitimimiz Tamamlandı

"İş İnsanları ve Girişimciler Elektronik Ticarette Uzmanlaşıyor" Eğitimimiz Tamamlandı

Odamızın BEBKA’ya Sunmuş Olduğu proje sonucunda gerçekleştirilen “İş İnsanları ve Girişimciler Elektronik Ticarette Uzmanlaşıyor” sertifikalı eğitimi başarıyla tamamlandı.

Projenin sonunda,

• Elektronik ticarete elverişli altyapılarının oluşturulması ve kullanımı,

• Satışlarının artık % 20 oranında e ticaret üzerinden yapıyor hale gelmesi.

• Müşteri portföyünü genişletmek veya çeşitlendirmek.

• E- dış ticaret yapabilmelerini sağlamak.

• Yeni girişimlerde bulunmalarına imkân tanımak.

• İstihdam ve ekonomik kazancı arttırmak hedefleniyor.

 

Eğitime katılanların oldukça faydalı olduğunu ve memnun kaldıklarını ifade ettikleri eğitimler ise şöyleydi. E-Ticaret ve E-Dış Ticaret Temel Kavramlar, E-Ticaret ve Geleneksel Ticaret Arasındaki Farklar, E-Ticaret in Üreticiler ve Tüketiciler Açısından Avantaj ve Dezavantajları, Dünyada ve Türkiye de E-Ticaret, Online Tüketiciler ve Satın Alma Davranışlarını Etkileyen Faktörler, E-Ticarette Markalaşma, E-Ticaret Girişimi için Hazırlıklar ve izlenmesi gereken yol haritası, Teknik Detaylar ve Planlamalar, E-Ticaret Sitesi Nasıl Yönetilir, Sosyal Medya ve SEO Eğitimi, Online Pazar Yerleri, n11, hepsiburada, gittigidiyor vb. platformlarda bire bir uygulamalar, E-Dış Ticaret, Amazon, Ebay, Alibaba gibi sitelerin kullanımı ve bu platformlarda satışlar konularını içeriyordu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı; görüyoruz ki gelişen ve değişen ticaretin en önemli anahtarı elektronik ticaret, bu eğitime 10 gün boyunca devamlılık sağlayıp tamamlayanlara bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bu eğitimler sonucunda sizlerden yakın zamanda güzel haberler duymak istiyoruz. Eminim ki başarılı girişimler çıkacaktır. Eğitmenimiz Raşit Doğan ' a da odamız ve sizlerin adına da teşekkürlerimizi sunuyorum dedi.

 

Eğitmen Raşit Doğan; " Eğitime katılım oldukça yüksek düzeydeydi. Katılımcılarımız son derece ilgiliydi. Bu eğitimden sonra, inanıyorum ki Orhangazi’de birden fazla firma e- ticaret üzerinden büyük işler başaracak ve hep birlikte göreceğiz. Eğitimin hayırlı olmasını diliyor, böyle bir eğitimi planlayan üyelerinizin faydasına sunduğunuz için Orhangazi TSO yönetimini kutluyorum." diyerek yapılan eğitimin yerinde ve isabetli sonuçlar doğuracağına işaret ederek teşekkürlerini sundu.

10 gün boyunca katılımcıların eksiksiz olarak derslerine iştirak ettiği eğitim sertifikaların dağıtılması, fotoğraf çekimi ve Eğitim sonucunda sertifikalarını alan katılımcıların odamıza ve eğitmen Raşit Doğan’a teşekkürlerini iletmelerinin ardından sona erdi.