13 Ekim Pazar Günü, 17. Bayim Olur Musun Fuarını Ziyaret Ediyoruz

13 Ekim Pazar Günü, 17. Bayim Olur Musun Fuarını Ziyaret Ediyoruz

13 Ekim Pazar Günü, 17. Bayim Olur Musun Fuarını Ziyaret Ediyoruz

17. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl 10-13 Ekim 2018 tarihleri arasında, CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Dört gün sürecek organizasyon süresince fuar, hem girişimcilere hem markalara yol gösterici rol oynayacak. Düzenlediğimiz organizasyonla, en önemli fuarlarından olan  “Bayim Olur musun?” fuarına, üyelerini götürüyoruz.

Türkiye’ ye Bayilikler Vermek İstiyorlar.

Coğrafi konumu ve kıtalar arasında oluşturduğu köprü görevi açısından Türkiye, bayilik ve franchise vermek isteyen uluslararası markaların öncelikli tercihi oluyor. Bu kapsamda yeni iş ortakları arayan markalar, ülkemizin franchising alanındaki ilk ve tek fuarı olan Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda girişimcilerle bir araya geliyor. Birçok firmanın franchise sayısını arttırdığı bir platform olan fuar, birçoğunun da ilk çıkış, gelişim ve lansman noktası olma özelliğini taşıyor.

Gıda, emlak, takı-aksesuar, cafe, restoran, tekstil, kozmetik, kuru temizleme, araç temizlik, teknoloji marketler, bebek ürünleri, hizmet vb. sektörlerden markaların yer alacak. 17. Bayim olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, Türkiye’nin uluslararası platformda tanıtılmasına katkı sağlarken, fuarda yeni marka ve zincirlerin lisans anlaşmaları yapmasına, yeni markaların Türkiye pazarına girmesine ve Türk zincirlerinin yurtdışına açılmasına ön ayak olacak.

Bayilik Almak İstiyorum!

Girişimcilere kendi işini kurma imkânı veren, markalara da zincirleşme imkânı sunacak olan Bayim olur musun fuarı herkes için büyük fırsatlar sunuyor. Yönetim Kurulu Üyemiz Burak Tokuç ve Salih Yerli’ nin üyesi olduğu Fuarlar komisyonumuzda yapılan açıklamada; “Üyelerimizin ve Orhangazi’deki girişimcilerimizin bu fuarı mutlaka ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum. Yeni girişimlerle ticarete atılmak isteyen, bayilik veren tüm firmalarla bir araya gelebileceğiniz bu fuara, bayilik almak ve yeni iş kurmak isteyen herkesi davet ediyoruz” denildi.

Orhangazi TSO, 13 Ekim Pazar Günü Fuara katılacak

Ticari yaşamlarında yeni oluşumlar sağlamak isteyenler ile 13 Ekim 2019 Pazar günü ücretsiz olarak kaldıracak otobüs ile fuara katılım sağlanacak. Bayim Olur Musun Fuarı, markalarını bayilik sistemi ile geliştirmek isteyen ulusal firmaların yanı sıra Türkiye pazarına yatırım yapmak üzere incelemek için gelen bayilik dernekleri ve bayilik vermek isteyen uluslararası markalarla, İlçemiz girişimcilerini bir araya getirecek.

Günübirlik olarak gidilecek fuara sabah saat 09:00’ da Orhangazi Terminalinden ücretsiz olarak otobüs kaldıracak. Fuara gitmek isteyenlerin 0 (224) 573 81 69 numaralı telefondan arayarak kayıt yaptırmaları gerekiyor.