"İş İnsanları ve Girişimciler Elektronik Ticarette Uzmanlaşıyor" Sertifikalı Eğitimi Odamızda Başlıyor

"İş İnsanları ve Girişimciler Elektronik Ticarette Uzmanlaşıyor" Sertifikalı Eğitimi Odamızda Başlıyor

Odamızın BEBKA’ya Sunmuş Olduğu proje sonucunda gerçekleştirilecek “İş İnsanları ve Girişimciler Elektronik Ticarette Uzmanlaşıyor” sertifikalı eğitimi 2 Ekim Çarşamba günü odamızda başlıyor.. Eğitim Süresi ise 10 gün,toplamda 72 saattir.

Eğitim alacak olan katılımcılar, elektronik ticaret ve elektronik dış ticaret konusunda A’dan Z’ ye eğitim alacaklardır.
Projenin sonunda beklenen Sonuçlar;

• Elektronik ticarete elverişli altyapılarının oluşturulması ve kullanımı,
• Satışlarının artık % 20 oranında e ticaret üzerinden yapıyor hale gelmesi.
• Müşteri portföyünü genişletmek veya çeşitlendirmek.
• E- dış ticaret yapabilmelerini sağlamak.
• Yeni girişimlerde bulunmalarına imkân tanımak.
• İstihdam ve ekonomik kazancı arttırmak.

Ayrıca eğitimlerin bitimiyle birlikte, belirli periyodlarda (3 ayda bir) eğitimi tamamlamış olan kişilerle, iletişim halinde kalarak, 1 yıl boyunca projenin sürdürülebilirliği sağlanmak istenmektedir.

Eğitim konuları ise, E-Ticaret ve E-Dış Ticaret Temel Kavramlar, E-Ticaret ve Geleneksel Ticaret Arasındaki Farklar, E-Ticaret in Üreticiler ve Tüketiciler Açısından Avantaj ve Dezavantajları , Dünyada ve Türkiye de E-Ticaret , Online Tüketiciler ve Satın Alma Davranışlarını Etkileyen Faktörler , E-Ticarette Markalaşma, E-Ticaret Girişimi için Hazırlıklar ve izlenmesi gereken yol haritası, Teknik Detaylar ve Planlamalar, E-Ticaret Sitesi Nasıl Yönetilir , Sosyal Medya ve SEO Eğitimi , Online Pazar Yerleri, n11, hepsiburada, gittigidiyor vb. platformlarda bire bir uygulamalar, E-Dış Ticaret ,Amazon, Ebay ,Alibaba gibi sitelerin kullanımı ve bu platformlarda satışlar.
2 Ekim- 12 Ekim tarihlerinde 10 gün olarak gerçekleştirilecek sertifikalı eğitime katılmak isteyen üyelerimizin 0 224 573 81 69 numaralı telefondan Odamız ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.