İstanbul Gıda Fuarı’na Gidiyoruz

İstanbul Gıda Fuarı’na Gidiyoruz

İstanbul Gıda Fuarı’na Gidiyoruz

İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Market Ekipmanları Fuarında, süt ve süt ürünleri, et ve tavuk ürünleri, yaş meyve ve sebze, deniz ürünleri, dondurulmuş ürünler, temel gıdalar ve yağlar, şekerli mamuller, unlu mamuller ve kuruyemiş ve gıda katkı maddeleri başta olmak üzere pek çok ürün sergileniyor.

Avrupa, Asya ve Afrika kıtasından sektörün önde gelen 500’ün üzerinde üretici, ithalatçı ve dağıtıcı firmasını 1.000’i aşkın markayı ziyaretçilerle bir araya getiriliyor. Fuarı yaklaşık 75.000 kişi ziyaret edeceği ifade ediliyor.

Fuarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Salih Yerli,  ‘’Her yıl düzenlenen ve daha fazla ziyaretçinin katılım gösterdiği İstanbul Gıda fuarı gibi fuarlar, ticari rekabetin arttığı günümüzde büyümek isteyen firmalara geniş kitlelere ulaşma imkânı verirken, firmaların ürün yelpazesinin genişlemesine ve yeni üretim teknolojilerini öğrenmede çok büyük fayda sağlamaktadır, bu yüzden üyelerimizin fuar katılımlarının artarak devam etmesi istiyoruz” dedi.

Gıda Fuarının Yanında, Ambalaj Ve Paketleme Fuarı da Ziyaret Edilecek.

İstanbul Gıda Fuarı ile aynı tarihlerde düzenlenen Ambalaj ve Paketleme Fuarı da üyeler tarafından ziyaret edilebilecek. Fuarda geniş bir yelpazede gıda işleme, depolama, ambalaj malzemeleri ve ekipmanlarının olduğu ülkenin en uzun soluklu ambalaj, paketleme ve gıda işleme sistemleri sektörü etkinliği olarak gerçekleşecek.

İstanbul Gıda ve Ambalaj fuarını ziyaret etmek isteyen tüm üyelerimizi davet ediyoruz.

Fuara katılım sağlayacak üyelerin 0 224 573 81 69 nolu telefondan kayıt yaptırmaları gerekmektedir.