BurTarım, Bursa Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı, Bursa 5. Uluslararası Blok Mermer Fuarı

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Tüyap Bursa Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları; BURTARIM, Bursa Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı 8-12 Ekim 2019 tarihleri arasında, BURSA 5. ULUSLARARASI BLOK MERMER FUARI ise 23 - 26 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Sayın Üyemiz,

Ülke ekonomisinde önemli bir paya sahip tarım ve hayvancılık sektöründe merakla beklenen, 7 iklim kuşağına uygun ürün yelpazesinin sergilendiği Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları;  üretim yapan fuar katılımcısı firmalarımızın pazarlama faaliyetlerini geliştirmek, çiftçimizi yeni teknolojiler ile buluşturarak verimliliklerini arttırmak ve nihayet ülkemiz ihracatının artmasına sağlayacağı katkılar göz önünde tutularak hazırlanmaktadır.

KATILIMCI PROFİLİ:

• Tarımsal Mekanizasyon ve Teknolojileri
  • Sera Teknolojileri
  • Su ve Sulama Teknolojileri
  • Gübreler, Zirai İlaçlar
  • Tohum, Fide, Fidan ve Bahçecilik, Çiçekçilik ve İlgili Teknolojiler, Ekolojik Tarım, Çiftçilik ve Seralara Yönelik diğer Ekipman ve Hizmetler, Bağcılık ve Şarapçılık ile ilgili Teknolojiler
  • Agro Bilişim
  • Süt Endüstrisi
  • Sektörel Yayınlar

ZİYARETÇİ PROFİLİ:

• Çiftçiler, Üreticiler, Mühendisler, Danışmanlar
  • Tarımsal İşletme Firmalarının Yetkilileri

BURSA 5. ULUSLARARASI BLOK MERMER FUARI

Ülkemizde her geçen gün değeri artan Türk doğaltaş ve mermer sektörüne yönelik düzenlenen BURSA 5. ULUSLARARASI BLOK MERMER FUARI, 8 ayrı salon ve açık sergileme alanından oluşan 60 bin m2 kapalı alanda hazırlanmaktadır.

KATILIMCI PROFİLİ:

• Blok Mermer Üretici Firmaları