Kadın Ve Genç Girişimciler Kurulu İlk Toplantıları Yapıldı

Geçtiğimiz günlerde TOBB Bursa Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri ile başkanlık seçimi tamamlanan kurulların ilk toplantıları odamız toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Türkiye’de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük edilmesi amacıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, Türkiye’nin en büyük girişimci ağı olarak ülke genelinde oluşturulan kadın ve genç girişimciler kurulları ticaret ve sanayi odaları bünyesinde çalışmalarına devam ediyor.

Toplantılara, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, Meclis Başkanımız Murat Öztürk, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Seda Şentürk ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanımız Musa Öztürk ile girişimci kurulları üyeleri katıldı.

KGK ve GGK başkanları Haziruna hitap ederek iyi dileklerini paylaşırken, kurul üyeleri arasında tanışma yapılarak çalışma grupları oluşturuldu. Kurulların çalışma usul ve esaslarına ilişkin oryantasyon sunumu yapıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı yaptığı konuşmada seçimin hayırlı olmasını dileyerek sonrada yönetim olarak komitelerin yapacakları proje ve faaliyetlerde bundan önce olduğu gibi bundan destek olacaklarını söyledi. Hatırlı; bu ailenin ekip ruhu ile güzel projelere imza atacağını kaydetti.