İstihdam Seferberliği 2019 Teşvikler ve İŞKUR Programları

Sayın Üyemiz,

İstihdam Seferberliği 2019; Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve TOBB koordinesinde başlatılmıştır. İstihdam seferberliği 2019 kapsamında yeni istihdam teşvikleri ile İŞKUR tarafından uygulanan aktif işgücü programlarından üyelerimizin daha fazla yararlanması büyük önem taşımaktadır. Bu kapsamda, yeni istihdam teşvikleri ile İŞKUR tarafından uygulanan aktif işgücü programları ile ilgili bilgilendirme broşürleri ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.