Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Seçimleri Yapıldı

Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Seçimleri Yapıldı

Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Seçimleri Yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği -TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri tüm Oda ve Borsalarda 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00 – 16.00 saatleri arasında eş zamanlı olarak yapıldı.

Seçim sürecine girilmesi ile birlikte Odamıza 30 kişiden oluşan Kadın Girişimciler ile Genç girişimciler Kurulları oluşturularak hazırlıkları tamamlanmıştı. Listelerin askıya çıkması ile birlikte yapılan başvurular ile İl icra Komitesi üyeliği için yapılacak seçimlerin adayları belirlenerek seçimler gerçekleştirildi.

Kadın girişimciler kuruluna Seda Şentürk, Genç Girişimciler Kuruluna Musa Öztürk Seçildi.

Odamızda 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10:00 – 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilen seçimlerde Kadın Girişimci İl İcra Komitesi Asıl üyesi olarak Seda Şentürk, yedek üye olarak Seldagül Yurddaşer seçilirken, Genç girişimciler İl İcra Komitesi Asıl üyesi Musa Öztürk, yedek üye Salih Polat Çakır seçildi.

Seçim sonrasında açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, “ Girişimci kurullarımızı çok önemsiyoruz. Geçmiş dönemde olduğu gibi, yeni dönemde de girişimciliğin geliştirilmesi için kendileriyle birçok çalışma gerçekleştireceğiz. Seçimlerde İl icra Komitesi üyeliklerine seçilmiş olan Kadın girişimciler Kurulundan Sn. Seda Şentrük’ ü ve Genç Girişimciler Kurulundan Sn. Musa Öztürk’ ü tebrik ediyor, başta yedek üyeliklere seçilen Seldagül Yurddaşer ve Salih Polat Çakır olmak üzere, tüm girişimci kurulu üyelerimize de teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek kendilerini kutladı.

Seçimlerde, Bursa İl Kadın girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliğine seçilen Seda Şentürk, seçilmesinin ardından düşüncelerini paylaşmak üzere, “Gelişen Türkiye’de kadınlarımız, ülke kalkınmasının önemli bir gücüdür. Türkiye’nin hedeflerine ulaşmasında en önemli basamaktır. Kadın girişimcilerimizin bu yolda yaşadığı zorlukları kolaylıkla aşması, hibe ve desteklerden yararlanması için yeni dönemde ekibimle birlikte çalışmalar yapacağız. Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla hayat bulan kurulumuzun bu dönemde yapacağı çalışmalarla, Orhangazi'de kadının iş hayatındaki gerçek yerini açığa çıkaracağız. Oda bünyesinde girişimci kadınları bir araya getirmek için yapılan seçimlerde şahsıma destek olan kurul üyelerimize ve bizleri yalnız bırakmayan Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Hatırlı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi.

İkinci dönemdir Bursa İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Üyeliğine seçilen Musa Öztürk, “Orhangazi’de genç girişimcilerin yaşadığı sorunlara çözüm üretmek, kişisel gelişimlerine ve ufuklarının açılmasına katkı sağlamak ve aralarındaki kaynaşmaya köprü olmak üzere 4 yıldır sürdürdüğümüz görevi yeni dönemde de yine istişare içinde devam ettireceğiz. Seçimlerde şahsıma destek olan kurul üyelerimize, bizleri yalnız bırakmayan Orhangazi TSO Başkanı Erol Hatırlı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi.

7 Mart 2019 Perşembe Günü İl koordinatör oda olan Bursa Ticaret ve Sanayi Odasında İl İcra Komitesi Başkanlığı seçimleri ile birlikte girişimci kurullarının bölge seçim süreci tamamlanmış olacak.