TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi  Ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri

Sayın Üyemiz;

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi  Ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10:00-16:00 saatleri arasından Odamız hizmet binasında gerçekleşecektir.

Seçmen listelerine Dosyalar-Ek bölümünden ulaşabilirsiniz.

İl icra Komitesi üyeliği adaylık başvuruları 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden itibaren bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını teşvik eden adli sicil belgesi ile birlikte en geç 18.02.2019 Pazartesi günü mesai birimine kadar Odamıza başvuru yapmaları gerekmektedir.

Önemle Duyurulur.

Saygılarımızla.