2. İstihdam Fuarı Yapıldı

2. İstihdam Fuarı Yapıldı

2. İstihdam Fuarı Yapıldı

Gemlik’te bu yıl ikincisi düzenlenen ve işveren ile iş arayanı bir araya getiren İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşmaları gerçekleştirildi.

Gemlik Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda başlayan etkinlikte, iki gün boyunca iş arayan ve işverenler bir araya getirdi.

12 Ekim Cuma ve 13 Ekim Cumartesi günlerinde, Gemlik Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşmaları programına Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı ile Meclis Başkanımız Murat Öztürk katıldı.

Bursa İŞKUR İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen, etkinliğin açılış töreninde yaptığı konuşmada, milli istihdam seferberliğinin en önemli ayağının istihdam buluşması olduğunu söyledi.

İş arayanlar ve işvereni buluşturmayı amaçladıklarını belirten Türkmen, "Özgeçmişler alınarak yapılan çalışmada önemli sonuçlar elde ediyoruz. Destek verenlere çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise, "Emek, en yüksek değerdir. Emeğin karşılık bulması için bu tarz çalışmalar daha fazla önem arz ediyor. Hedefimiz, etkinliğe katılanların en az yüzde 20'sini işe yerleştirmek. Sanayici ve işverenin de bileşimli işçi kazanmasını sağlamak." ifadelerini kullandı.

Etkinliğe, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ve milletvekilleri de katıldı.

Programda Stant Açan Üyelerimizi Ziyaret Ettik

Açılışta Oda üyelerimizi tek tek ziyaret eden Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı ile Meclis Başkanımız Murat Öztürk fuara katılan üyelere tek tek teşekkürlerini sunarak, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Aka Otomotiv AŞ. , Asilçelik AŞ., Ekin Zeytincilik Ltd. Şti. , Döktaş Dökümcülük AŞ., Gemlik Gübre AŞ. , Güngör Zeytincilik Ltd Şti., Kırpart Otomotiv AŞ., Namsal Gıda AŞ., Ormo Yün İplik AŞ., Özteknik Ltd Şti. ,Peyba Gıda, Sirena Marine AŞ. , TFE Ambalaj Ltd .Şti., Zeytursan AŞ. firmaları stantlarda yerini aldı.

 

 

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı ; Gerçekleştirilen İstihdam fuarında sanayicimiz ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanlara ulaşıyor, vatandaş ise iş başvurusunu rahatça bir noktadan gerçekleştirme imkanı yakalıyor. Bu önemli organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyerek katılımcı firmaları tebrik etti.

Tüm protokolün katılımıyla, stantlar ziyaret edilerek hayırlı olsun temennilerinde bulunuldu.

Gemlik Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen “İnsan Kaynakları Ve İstihdam Buluşmaları fuarı“13 Ekim Cumartesi günü yani bu gün akşam sona erecek.