Bursa Tarım Fuarını Ziyaret Ettik

Bursa Tarım Fuarını Ziyaret Ettik

Bursa Tarım Fuarını Ziyaret Ettik

Bu yıl 16.sı düzenlenen Uluslararası Bursa Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı (BURTARIM)' ı ziyaret ettik.

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, Meclis Başkanımız Murat Öztürk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Cem Kapitan ve Yönetim Kurulu Üyemiz Salih Yerli katıldı. Fuar ziyareti kapsamında açılış programına katılan Yönetim Kurulumuz daha sonra standları gezdiler.

 

Fuarda stand açan oda üyelerimizi ziyaret eden Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı; "Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası olarak Uluslararası Bursa Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı (BURTARIM) açılış programına katıldık.Orhangazi Ziraat Odası Başkanı Hasan Cevizlidere ile birlikte Fuarda stand açan Üyelerimiz; Ünver Traktör Ltd. Şti., Çancılar Ticaret Nedim Çancı, Olimpum Dış Ticaret Ltd. Şti., Çancı Fidancılık Oktay Çancı ve Yüksel Kardeşler Ltd. Şti.’ yi ziyaret ettik.Bu yıl 16.sı gerçekleştirilen fuarın üyelerimize, ilçemize ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.