İstanbul Gıda Fuarı’na Gidiyoruz

İstanbul Gıda Fuarı’na Gidiyoruz

İstanbul Gıda Fuarı’na Gidiyoruz

Her sene olduğu gibi bu yılda 5 Eylül Çarşamba günü İstanbul Gıda Fuarına gidiyoruz.

İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Market Ekipmanları Fuarında, süt ve süt ürünleri, et ve tavuk ürünleri, yaş meyve ve sebze, deniz ürünleri, dondurulmuş ürünler, temel gıdalar ve yağlar, şekerli mamuller, unlu mamuller ve kuruyemiş ve gıda katkı maddeleri başta olmak üzere pek çok ürün sergileniyor.

Avrupa, Asya ve Afrika kıtasından sektörün önde gelen 500’ün üzerinde üretici, ithalatçı ve dağıtıcı firmasını 1.000’i aşkın markayı ziyaretçilerle bir araya getiriliyor. Fuarı yaklaşık 75.000 kişi ziyaret edeceği ifade ediliyor.

Fuar Organizasyonlarını Önemsiyoruz

Fuarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Burak Tokuç,  ‘’Her yıl düzenlenen ve daha fazla ziyaretçinin katılım gösterdiği İstanbul Gıda fuarı gibi fuarlar, ticari rekabetin arttığı günümüzde büyümek isteyen firmalara geniş kitlelere ulaşma imkânı verirken, firmaların ürün yelpazesinin genişlemesine ve yeni üretim teknolojilerini öğrenmede çok büyük fayda sağlamaktadır, bu yüzden üyelerimizin fuar katılımlarının artarak devam etmesi istiyoruz” dedi.

İstanbul Gıda ve Ambalaj fuarını ziyaret etmek isteyen tüm üyelerimizi davet ediyoruz. 5 Eylül Çarşamba günü Orhangazi Terminalinden saat 09:00 ‘da hareket edecek aracımıza rezervasyon yapmak isteyen üyelerimizin; 0 224 573 81 69 numaralı telefonu arayarak kayıt açtırmaları gerekmektedir.