TOBB' da Gerçekleştirilen Marmara Bölge Toplantısına Katıldık

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen "Marmara Bölge Toplantısı" gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu' nun Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı ve çevre Oda/Borsa Başkanları katıldı.

Toplantıda , TOBB’un çalışmaları ve Türkiye ekonomisine ilişkin sunumlar yapıldı. Oda/Borsa Başkanlarının bölgelerinde ki sorunları dile getirdiği ve karşılıklı görüş alışverişleriyle çözüm önerileri arandığı toplantıda ülke ve dünya ölçeğindeki ekonomik gelişmeler de müzakere edildi.

TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu, toplantıya katılan Oda ve Borsa Başkanlarını TOBB'un çalışmaları hakkında bilgilendirdi.