Kuyumcular Odamızda Toplandı

Kuyumcular Odamızda Toplandı

Kuyumcular Odamızda Toplandı

Odamız sektörel toplantılarına devam ediyor. Orhangazi Kuyumcuları Sektörel Bilgilendirme Toplantısı 6 Temmuz Cuma günü Odamız Hizmet binasında gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, Meclis Başkanımız Murat Öztürk, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Cem Kapitan, İslam Bektaş, Burak Tokuç ve Yüksel Çoklar, Gemlik TSO Yönetim Kurulu Paşa Ağdemir Bursa Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı İsa Altıkardeş ve yönetim kurulunun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya ayrıca Orhangazilli, Gemlikli ve İznikli kuyumcular katıldı.

Toplantı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Cem Kapitan’ın yapmış olduğu açılış konuşmasında öncelikle Bursa’dan gelen misafirlere ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Ardından her katılımcı tek tek kendisini tanıttı.

Cam Kapitan, Yönetim Kurulu Üyemiz İslam Bektaş ile birlikte bu toplantıyı gerçekleştirene kadar yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Kapitan,  Seçimlere hazırlanırken ziyaretlerimizde ve seçimlerden sonra İslam bey ile birlikte sık sık konu üzerinde istişare etme fırsatımız oluyordu, bizlerde siz değerli üyelerimizle yaptığımız görüşmelerde gördük ki, sizlerden de bu yönde bir talep var. Toplantı gerçekleştirme fikrimizi ziyaretimiz sırasında Gemlik TSO Başkanımız Paşa bey ile de görüştük. Kendisi de bu fikri memnuniyetle karşılayarak toplantıya kendisinin de katılmak istediğini belirtti. Bursa Kuyumcular ve Saatçiler Odası ile de bir araya gelmemizi sağlayarak bizlere katkıda bulundu kendisine çok teşekkür ediyoruz dedi.

Altıkardeş; Birlikteliklerin Sektörümüze ve Ticaretinize Olumlu Katkılarını Hep Birlikte Göreceksiniz.

 Ardından Bursa Kuyumcular ve Saatçiler Odası başkanı İsa Altıkardeş sözü alarak, “Bursa Kuyumcular ve Saatçiler Odası’nın uygulamaları hakkında bilgiler verdi. Altıkardeş, uygulamaların kuyumculara faydalar sağladığını ve bu uygulamayı Gemlik’te de başladıklarını belirtti. Şuan Gemlikli kuyumcuların odamıza kayıt olmalarının yani bu sistemi uygulamalarının faydalarını bire bir yaşadıklarını gördük. Birlikteliklerin Sektörümüze Ve Ticaretinize Olumlu Katkılarını Hep Birlikte Göreceksinizdedi.
Gemlik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir de sisteme dahil olduktan sonra ticaretimize katkısının çok fazla olduğunu bizzat gördük” dedi.
Orhangazi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erol Hatırlı bu birlikteliğin bile çok önemli olduğunu ve bu birlikteliğin ilçemize ve tacirlerimize fayda sağlayacağının altını çizdi. Hatırlı, Sektör toplantılarının önemli olduğuna özellikle dikkat çekiyoruz bugün yaptığımız bu toplantının hepinize hayırlı olmasını diliyorum dedi

Katılımcıların tek tek söz aldığı toplantı da bu tür toplantıların sorunları çözme noktasında önemli olduğu konusunda mutabık kalındı.
İlerleyen günlerde tekrar bir araya gelmek üzere anlaşma sağlayan kuyumcular, memnuniyetlerini ifade etti.
Katılımlarından dolayı  Bursa Kuyumcular ve Saatçiler Odası’na, çevre ilçelerden ve Orhangazi’den katılım sağlayan kuyumculara teşekkür edildi.