Efkan Ala Odamızı Ziyaret Etti

Efkan Ala Odamızı Ziyaret Etti

Efkan Ala Odamızı Ziyaret Etti

İçişleri Eski Bakanı ve 24 Haziran genel seçimlerinde Bursa 2. Bölge birinci sıra Milletvekili adayı Efkan Ala Genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Orhangazi’deydi. Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti İlçe Başkan Vekili Fahrettin Uludağ ve İlçe teşkilat mensupları ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

02 ve 09 Nisanda gerçekleşen seçimlerde odamızın Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Erol Hatırlı ve Yönetim Kurulu üyelerimizi de ziyaret eden Efkan Ala ve beraberindekileri Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı ve Meclis Başkanımız Murat Öztürk ağırladı.

Turizm İçin Destek

Ala, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, Meclis Başkanımız Murat Öztürk ve Yönetim Kurulu üyelerimizi tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Erol Hatırlı, Efkan Ala’ya başarı dileyerek, Orhangazi tarımı ve ekonomisi ile güçlü bir ilçe. Ama biz Belediye Başkanımız ve Kaymakamımızın da öncülük ve destekleri ile turizm konusunda da Orhangazi’ye atılım gerçekleştirmek istiyoruz. Yeni dönemde bu konuda sizlerin de desteğine ihtiyacımız var dedi. Efkan Ala, Orhangazi’nin güçlü bir ekonomisi olduğunu belirterek, bizler de hükümet olarak hem sanayicimiz hem de turizm konusunda Orhangazi’ye gerekli desteği vereceğiz. STK’ların ve Meslek örgütlerinin de aslında birer kamu görevi icra ettiğini belirten Ala, bizler iktidar olarak sizler de STK’lar olarak üretime ve kalkınmaya katkı sağlayacağız. El birliği ile daha güçlü bir Türkiye için çalışacağız dedi.