Çevre Oda ve Borsalara Ziyaretler Devam Ediyor

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, Meclis Başkanımız Murat Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Çevre Oda ve Borsaları ziyaretlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Program Yönetim Kurulumuz sırasıyla; Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü-Meclis Başkanı Hüseyin Fikri Sezer’ e , Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odasına Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay-Meclis Başkanı İbrahim Dırakman’a, Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Akkoyunlu ve Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Seçimlerini tamamlayan ve görevlerine başlayan Oda Yönetimlerine hayırlı olsun ve başarı dilekleri iletilirken, çevre oda ve borsalar kendi projelerinden bahsederek görüş alışverişinde bulundular.