Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı Mazbatasını Aldı

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı Mazbatasını Aldı

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı Mazbatasını Aldı

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakime Sn. Gamze Tümerdem Salman, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı’ ya mazbatasını takdim etti.

Mazbatasını aldıktan sonra, kısa açıklama yapan, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı; “Oda çalışmalarımızda, en önemli ilkemiz, birlik, beraberlik ve dayanışıma içinde, bireyselliği öne çıkarmadan, ekip çalışmasına önem vererek, ortak aklın gücünü sonuna kadar kullanmak olacak.

Birlikte yola çıktığımız değerli meclis arkadaşlarıma ve bizlere teveccüh gösteren oda üyelerimize bir kez daha teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.” diyerek ilk protokol ziyaretlerini gerçekleştirdi.

 

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, Meclis Başkanımız Murat Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte ilk ziyaretlerini Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Murat Salman, , Jandarma Komutanı Ali Kanber’e ve Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin’ e gerçekleştirdi.

 

Yönetim Kurulumuzda Görev Dağılımı Yapıldı

Oda seçimlerimiz sonrasında, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı Başkanlığında, yeni Yönetim Kurulu üyelerimiz İslam Kurtiş, Cem Kapitan, Hüseyin Sakallı, Burak Tokuç, Enes Gören, İslam Bektaş, Mete Yüksel Çoklar ve Salih Yerli ile gerçekleştirilen ilk toplantıda alınan kararlarla Başkan yardımcılıkları ve sayman üyeliği için görev dağılımları tamamlandı.

Yapılan seçimle, Yönetim Kurulu Başkan yardımcılıklarına İslam Kurtiş ve Cem Kapitan getirilirken, Yönetim Kurulu Sayman üyeliğine ise Hüseyin Sakallı seçildi.

Yönetim Kurulumuz ilk olarak,  ORZİM Yönetim Kurulunu ağırladı, devamında ise Orhangazi Ziraat Odası Yönetim Kurulu, Halk Bankası, Saadet Partisi ile birlikte ziyaretlerde bulunan birçok üyenin kabulleri gerçekleşti.

Erol Hatırlı, ziyaret ve tebriklerle ilgili,” Hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunanlara, arayıp tebrik edenlere, kutlama çiçeği gönderenlere, yine kutlama yazıları ile bir çok mesaj ve sosyal medya iletileri gönderenlere şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum” diyerek, teşekkürlerini sundu.