Orhangazi Ticaretinde Yeni Dönem “ E-Teklifim” Uygulamasıyla Başladı

Orhangazi Ticaretinde Yeni Dönem “ E-Teklifim” Uygulamasıyla Başladı

Orhangazi Ticaretinde Yeni Dönem “ E-Teklifim” Uygulamasıyla Başladı

Üyelerimizin kendi aralarında alışverişlerini arttırmalarını sağlamak, ekonomik olarak gelişmelerine imkân tanımak için çalışmalarına son hızıyla devam ediyor.

Dünyada ve ülkemizde mobil uygulamalar ve e-ticaretin büyümesi ticarette yeni trendleri ortaya çıkarmaya başladı. Tüm üyelerimizin birbiriyle teklif alıp verebileceği “E-Teklifim” isimli mobil ve web uygulamasını hayata geçirdik.

 

Yeni gelişmelere üyelerimizin daha hızlı adaptasyon sağlaması ve etkili birer oyuncu olabilmeleri için çalışmalarını çağa ayak uydurarak gerçekleştirmeye devam ediyor.

Programı Kullandıkça Faydalarını Göreceğiz.

İnteraktif bir şekilde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında, ilk olarak Genel Sekreterimiz Gürol Erol tarafından programın kullanımı hakkında ayrıntılı bilgilendirme yapılarak, programın kullanımının arttıkça üyelere faydasının artacağını vurgulayarak üyeleri programı kullanmaya davet etti.

Sonrasında Genel Sekreter Yardımcımız Kubilay Yıldırım ve Bilişim Sorumlumuz Halit Kırlı tarafından canlı olarak uygulamada talep oluşturma ve teklif verme modüllerinin nasıl kullanıldığına dair örnekler gerçekleştirildi. Son kısımda ise gelen soruları cevapladıktan sonra, tüm üyeler yine programı aktif olarak kullanmaya davet edildi.

İlçemizin Ortak “E-Ticaret” Havuzu Artık Bu Platform.

 

Açılış konuşmasını yapan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız ve Bilişim Komisyonu Üyemiz Sibel Binici “Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda çalışmalar başlatmıştık. İlk aşamada tüm üyelerimizin kendilerini ve ürünlerini tanıtabilecekleri  www.otsoticaret.net isimli ticaret portalını hayata geçirdik.

Ardından İlçemizde bulunan sanayi kuruluşlarının satın alma yöneticilerinin ve ilçede yer alan tedarikçi üyelerimizle bire bir görüşme imkânı sağlanan ikili görüşmeler gerçekleştirdik.

Şimdi artık bu uygulamayla, daha hızlı bir şekilde, Orhangazi’ nin teklif havuzunu oluşturuyoruz.

İnternetin hayatımıza girmesiyle birlikte artan akıllı telefon kullanımı sayesinde mobil, yeni nesil ticareti şekillendiren ana unsurlardan biri olmuştur.

 

2017 itibarıyla e-ticaret işlemlerinin %47’si mobil cihazlardan yapılmaktadır. Bu durum özellikle küçük ölçekli işletmeler için yeni müşteri ve pazarlara erişim fırsatı yaratmıştır.

 

Türkiye’de 46 milyon internet kullanıcısı bulunmaktadır. Türkiye’de internet kullanan her 3 müşteriden 1’i online alışveriş yapmaktadır.

Bu veriler göz önünde bulundurulduğunda Orhangazi TSO olarak bizler, yeni gelişmelere üyelerimizin daha hızlı adaptasyon sağlaması ve etkili birer oyuncu olabilmeleri için çalışmalarımızı çağa ayak uydurarak devam ettirmek zorundayız.

Bugün burada tüm Türkiye’deki odaların yapmadığı bir ilki Orhangazi’de üyelerimiz için gerçekleştiriyoruz.

Son derece kolay bir şekilde satış veya satınalma yapabileceğiniz  “ E-Teklifim” isimli web ve mobil uygulamalarını siz değerli üyelerimiz için geliştirdik.

Google Play Store ‘den şuan indirebiliyorsunuz ve onay aşamasında olan ve yakın zamanda kullanılabilecek App Store Uygulamasını telefonlarınıza indirerek yada www.e-teklifim.net  adresinden giriş yaparak kullanabilirsiniz.

İlçemizin ortak “E-Ticaret” havuzu olan bu Platformun, İlçe ekonomimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz”  dedi.

 

Salı günü gerçekleştirilen tanıtım toplantısına katılan üyeler sistemin ne kadar faydalı ve kolay bir uygulama olduğunu belirttiler.

Ayrıca gelişime açık olan bir uygulama olması sebebiyle de çok memnun olduklarını belirten üyeler, odanın yapmış olduğu böylesine güzel bir çalışmanın ilçe ticaretine son derece olumlu katkı sunacağı kanaatinde olduklarını ifade ettiler.

Yakın zamanda her üyeye şifreleri göndereceğiz aynı zamanda kullanıcı adı ve şifrelerini talep eden üyelerimiz şifrelerini odadan da temin edebileceklerdir.