Vergi Mevzuatındaki Değişiklikler ve Mükelleflerin Yararlanabileceği İmkânlar Bilgilendirme Semineri Bugün

‘‘Vergi Mevzuatındaki Değişiklikler ve Mükelleflerin Yararlanabileceği İmkanlar’’ ismiyle düzenlenen bilgilendirme toplantısı bugün saat 17:00’de Odamızda gerçekleşecek. Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı yetkilileri tarafından gerçekleştirilecek sunumlarda, değişen Vergi mevzuatlarıyla ilgili bilgiler verilecek. Toplantıya Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Bursa Vergi Dairesi Müdürleri, uzmanlar ve İlçe Vergi Dairesi Müdürü Sn. İsrafil Sezgin ve Yetkilileri katılacak. Toplantıda;

-             Vergi uygulamalarına yeni eklenen müesseseler,

-              Mevzuatta meydana gelen değişiklikler,

-              Mükelleflerin vergilendirmede yararlanabileceği hak ve imkânlar anlatılacak.

Yapılacak sunumdan sonra asıl ağırlığın verileceği soru-cevap bölümüne geçilecek, bugün saat 17:00’de odamız Seminer salonunda gerçekleşecek bilgilendirme toplantısına tüm üyelerimizi, Mali Müşavir, Muhasebeci ve ilgilileri davet ediyoruz.