Vergi Mevzuatındaki Değişiklikler ve Mükelleflerin Yararlanabileceği İmkânlar Bilgilendirme Semineri Düzenliyoruz

Vergi Mevzuatındaki Değişiklikler ve Mükelleflerin Yararlanabileceği İmkânlar Bilgilendirme Semineri Düzenliyoruz

Vergi Mevzuatındaki Değişiklikler ve Mükelleflerin Yararlanabileceği İmkânlar Bilgilendirme Semineri Düzenliyoruz

‘‘Vergi Mevzuatındaki Değişiklikler ve Mükelleflerin Yararlanabileceği İmkanlar’’ ismiyle düzenlenen bilgilendirme toplantısı 15 Şubat Perşembe günü saat 17:00’de Odamızda gerçekleşecek.

Eğitim ve Seminerlerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Öztürk ; “ Bilgilendirme toplantısı Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı ve İlçe Vergi Dairesi Müdürlüğümüzle birlikte gerçekleştirilecek bir organizasyondur. Önemli ekonomik süreçlerden geçtiğimiz böylesine günlerde, ekonominin çarklarının daha iyi işlemesi için, ekonomi camiasının bilgilendirilmesi ve ekonomilerine katkı sağlamak üzere başlattıkları bu organizasyondan ötürü kendilerini takdirle karşılıyor ve başta Bursa Vergi Dairesi Başkanımız Sn. Nuri Karakaş, Orhangazi Vergi Dairesi Müdürümüz Sn. İsrafil Sezgin ve ilgili yöneticilerine teşekkürlerimizi sunuyorum.

Önemli bilgilerin verileceği ve üst düzey konuklarımızın yer alacağı bilgilendirme toplantısına tüm üyelerimizin katılmasını, kendilerinin faydasına olacağını düşünüyorum.

Diğer önemli paydaşlarımız olan ilçemizdeki Muhasebe ve Mali Müşavirlerimizin de davet edileceği toplantıya, azami faydanın sağlanması bakımından firmalarımızı özellik muhasebe bölümü yetkilileri ile birlikte davet ediyoruz.

Toplantının 2018 yılının başladığı bu ilk aylarda, üyelerimize faydalı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Vergilendirmede Yararlanabilecek İmkânlar Anlatılacak.

Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı yetkilileri tarafından gerçekleştirilecek sunumlarda, değişen Vergi mevzuatlarıyla ilgili bilgiler verilecek. Toplantıya Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Bursa Vergi Dairesi Müdürleri, uzmanlar ve İlçe Vergi Dairesi Müdürü Sn. İsrafil Sezgin ve Yetkilileri katılacak. Toplantıda;

- Vergi uygulamalarına yeni eklenen müesseseler,

- Mevzuatta meydana gelen değişiklikler,

- Mükelleflerin vergilendirmede yararlanabileceği hak ve imkânlar anlatılacak.

Yapılacak sunumdan sonra asıl ağırlığın verileceği soru-cevap bölümüne geçilecek, 15 Şubat Perşembe günü saat 17:00’de Odamız Seminer salonunda gerçekleşecek bilgilendirme toplantısına tüm üyelerimizi, Mali Müşavir se Serbest Muhasebecileri davet ediliyoruz.