Ekonomi Panelimiz Yarın Akşam

Ekonomi Panelimiz Yarın Akşam

Bu yıl da artık geleneksel hale gelen Ekonomi Panelini gerçekleştiriyoruz. 4 Ocak Perşembe günü odamızda gerçekleşecek olan panel saat 18.00’ de başlayacak.

Bu yıl da artık geleneksel hale gelen Ekonomi Panelini gerçekleştiriyoruz. 4 Ocak Perşembe günü odamızda gerçekleşecek olan panel saat 18.00’ de başlayacak.

Moderatörlüğünü Dünya Gazetesi yazarı Dr. Rüştü Bozkurt’ un yapacağı panelin bu yıl ki Konuğu, Ekonomist Servet Yıldırım olacak. Yerli ve yabancı birçok gazete ve dergide yayınlanmış makaleleri bulunan ve çeşitli televizyon kanallarında programlar yapan Yıldırım şu anda NTV’ de yayınlanan NTV Para programında Türkiye ve dünya ekonomisinde öne çıkan gelişmeleri değerlendiriyor. Servet Yıldırım aynı zamanda Milliyet gazetesinde “Ekonominin Halleri” adlı köşesinde haftalık köşe yazısıyla Ekonomik gündem değerlendirmeleri yapmaktadır.

2018 Yılına Damga Vuracak Ekonomik Konular Neler Olacak?

“2017 Yılı Ekonomisinin Değerlendirmesi ve 2018 Yılı Ekonomisinden Beklentiler” isimli panelde geçtiğimiz yıl yaşanan küresel siyasi ve ekonomik dalgalanmaların 2018 yılını nasıl etkileyeceği ve önümüzde ki yıllara ait değerlendirmelerle katılımcılara ipuçları verilecek. 2018 yılında ekonomi gündemini Amerikan Başkanı Donald Trump' ın politikaları, FED' in faiz kararı, Çin'deki kredi Politikası ve İngiltere'nin AB'den çıkış süreci oluşturacak. Son yapılan araştırmalara göre Savunma sanayi ve Turizm 2018 yılının gözde sektörleri arasında olması da bu seminerde gündeme gelecek konular arasında yer alacak.

Yeni Yıl Ekonomisinin İş Âlemine, Yatırımcılara, Kobilere, Tüketiciye Etkileri Nasıl Olacak?

Yaşanan ekonomik gelişmeler ve yeni yılda iş âlemine, yatırımcılara, Kobilere, tüketiciye yansımaları nasıl olur? 2018 yılı büyüme tahminlerini tutacak mı? Dünya piyasalarında yaşananların ülke ekonomimize yansımaları nasıl olacak? Kripto paraların dünya ekonomisine etkileri neler olacak? Amerika’nın izlediği siyasetin dünya ekonomisine etkileri, Çin, Kuzey Kore, Filistin ve diğer Ortadoğu ülkelerinde yaşananların ekonomiye etkileri ile Türkiye’ nin jeopolitik durumu ve buna bağlı olarak bölgede yaşanan olayların ekonomiye etkileri gibi başlıkların değerlendirileceği panel, oldukça ilgi çekici konuları barındırıyor.

Efendioğlu; “İş hayatımızda Edindiğimiz Tecrübelerimizi Değerlendirip, 2018 Yılı İçin Öngörülerde Bulunmak İçin Bu Paneli Kaçırmayın”

4 Ocak Perşembe günü gerçekleşecek Ekonomi Paneli ile ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Ergün Efendioğlu; “ Ekonomide 2017 yılını konuşup 2018 yılını değerlendireceğimiz bu panelin bize ve üyelerimize çok fayda sağlayacağını düşünüyorum. Gelenekselleşmiş hale gelen panelimizde geçtiğimiz yıllarda edindiğimiz tecrübeler ve yapılan öngörülerin olumlu yansımalarının, paneldeki değerlendirmelerin bizlere ne kadar faydalı olduğunu geçtiğimiz yıllarda da gördük. Özellikle Dünya ve Türkiye Ekonomisinin etkilerini konuşacağımız bu panele tüm üyelerimizi davet ediyorum” dedi.

Panelde ayrıca, döviz piyasası, ihracat, ithalat, borsa, para, faiz üçgenindeki hareketlilik, bankacılık, enflasyon, yeni yatırımlar ve atılan adımlarla ilgili gelecek tüm sorular yanıtlarını bulacak.

“2017 Yılı Ekonomisinin Değerlendirmesi ve 2018 Yılında Ekonomisinden Beklentiler” konulu ekonomi Panelinin programı 4 Ocak Perşembe günü saat 18:00 ‘de başlayacak olan toplantının ardından düzenlenen kokteylde katılımcılar, ekonomistle birlikte sohbet etme imkanı yakalayacaklar. Gerçekleştirilecek panele tüm üyelerimizi davet ediyoruz.