Turizm Yatırımları Planlama Toplantısı için Çalışmalara Başlandı

Odamız, Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Kaymakamlığı ile birlikte gerçekleştireceği Turizm Yatırımları Planlama Toplantısının hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz günlerde proje ile ilgili Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Kaymakamlığı’nda bir araya gelen paydaşlar toplantının yaklaşmasıyla çalışmalarını hızlandırdı.

Orhangazi’nin geleceği olan turizmle ilgili uzun zamandır çalışmaları devam ettiren Orhangazi Belediyesi, Turizm Yatırımları Toplantısını düzenleme kararı alıp somut bir adım daha atmış oldu.

Odamızın da desteklediği toplantı için Yönetim Kurulu Başkanımız Ergün Efendioğlu, Meclis Başkanımız Erol Hatırlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Murat Öztürk ve Turizm Danışmanımız Gökhan Çatalkaya ile önce Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile daha sonra Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ile görüşmeler gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ergün Efendioğlu, “İlçemizin mevcut turizm potansiyeli ve yapılabilecek turizm yatırımları ile ilgili vizyon oluşturmanın önemli bir adım olduğunu düşünüyoruz. Ortak akılla hareket ederek oluşturulacak çalışmaların içinde yer almaktan memnuniyet duyduğumuzu ifade etmek istiyorum “ dedi.

Toplantı 6 Aralık Çarşamba günü Belediyenin Nadır Tesislerinde Gerçekleşecek.

İlçedeki sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve kamu kurumlarının katılacağı toplantıda gelecekte yapılması düşünülen yatırımlar için hazırlıkların yapılması için start verilecek ve turizm yatırım planları detaylandırılacak. Toplantı 6 Aralık Çarşamba günü Nadır tesislerinde gerçekleşecek.

Toplantı 6 Aralık Çarşamba günü Belediyenin Nadır Tesislerinde Gerçekleşecek.