Gemlik’te Gerçekleştirilen İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşmaları Programına Katıldık

Gemlik’te Gerçekleştirilen İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşmaları Programına Katıldık

Gemlik’te bu yıl ilki düzenlenen ve işveren ile iş arayanı bir araya getiren İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşmaları organizasyonu gerçekleştirildi.

Gemlik’te bu yıl ilki düzenlenen ve işveren ile iş arayanı bir araya getiren İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşmaları organizasyonu gerçekleştirildi.

17 Kasım Cuma ve 18 Kasım Cumartesi 2017 tarihleri arasında Gemlik Sosyal Yaşam Tesislerinde düzenlenen İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşmaları programına Meclis Başkanımız Erol Hatırlı ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Murat Öztürk katıldı.

Gemlik Kaymakam Vekili Orhangazi Kaymakamı Sn. Dr. Yalçın Yılmaz’ın açılış konuşmalarıyla başlayan İstihdam Buluşmaları programında Sn. Yılmaz “Emek veren, çalışan, risk alan yatırımcılarımızın sıkıntılarını ve özellikle nitelikli eleman sıkıntılarını biliyor ve bu çalışmaların işverenlerimize katkısı olacağına inanıyorum” diyerek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

 Gemlik Belediye Başkanı Sn. Refik Yılmaz “Türkiye’nin zor durumlara sokulmaya çalışıldığı son yıllarda biz bize yetmeliyiz politikasıyla her alanda kendimiz üretmeliyiz. Bu gibi istihdam fuarlarıyla sanayicimiz bulacağı nitelikli elemanlarla güçlenerek, teknolojiyi kullanan devler olarak bunu başaracaklardır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diyerek katılımcı firmaları tebrik etti.

İŞKUR bursa İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen bölgemizde ilki gerçekleşen organizasyonla ilgili destek veren tüm kurumlara teşekkürlerini ilettiği konuşmasının ardından açılışa geçildi. Tüm protokolün katılımıyla, stantlar ziyaret edilerek hayırlı olsun temennilerinde bulunuldu.

Orhangazi TSO Programda Stand Açan Üyelerini Ziyaret Etti.

Açılışta Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası üyelerini tek tek ziyaret eden Meclis Başkanımız Erol Hatırlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Murat Öztürk ve Gemlik İŞKUR Müdürü Ünver Ünver Orhangazi TSO olarak yapılan çalışmalar sonrasında, fuara icabet eden üyelere tek tek teşekkürlerini sunarak, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Üyelerimiz Firmaların Organizasyona Katılmalarını Çok Önemsiyoruz.

Açılış ve ziyaretler sonrasında Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan protokol toplantısında söz alan Erol Hatırlı “Uzunca bir süredir Gemlik İŞKUR Müdürlüğü ile yürüttüğümüz çalışmalarla birlikte Orhangazi’de bulunan üyelerimize ulaşarak katılımları için teşvik etmeye çalıştık. Yine Orhangazi Asilçelik Meslek Yüksekokul Müdürü Sn. Doç. Dr. Birol Taş ile yaptığımız görüşmelerle öğrencilerimizin katılımlarını ve gelecekte mesleklerini icra edebilecekleri işyerleriyle görüşebilme imkânı bulmalarını sağladık. Kendilerine de bu vesileyle teşekkür ediyoruz.

Geldiğimiz noktada, üye firmalarımız olan Ekin Zeytincilik, Asil Çelik, Zeytursan, Ormo, Faurecia, Birler Çelik, Efendioğlu Mermer, Köfteci Yusuf, Kırpart, Sirena Marine, Namsal,  Aka Otomotiv  ve Orhangazi Asilçelik Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile burada yer aldık. İnşallah hem nitelikli eleman arayan İşyerlerimiz, hem iş arayanlar aradıklarını bulurlar. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Murat Öztürk, “Çalışmalarımızın diğer bir ayağı da Orhangazi Belediyemizin ulaşım aracı sağlaması ve yaptığı duyuru anonsları ile halkın fuara yönlendirilmesiyle oldu. Orhangazi Belediye Başkanımız Sn. Neşet Çağlayan’ın sağladığı imkânlardan dolayı da kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu gün buradaki etkinliği gördüğümüzde de İlçemiz ve Orhangazi TSO üyeleri olarak yoğun bir katılımla yer aldığımızı görüyor ve nitelikli eleman arayışlarımızda faydalı bir çalışmanın içerisinde olduğumuzu bir kez daha görüyoruz. Yapılan çalışmalarda özellikle Gemlik İŞKUR Müdürlüğü ve personeli olmak üzere katkısı olan tüm kesimleri tebrik ediyor ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.