İstanbul CNR Fuar Alanında Gerçekleştirilecek İran İhtisas Fuarı Hakkında

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından odamıza gönderilen 18/10/2017 tarih 15986 sayılı yazıya istinaden;

İlgi kayıtlı yazıda, İran İslam Cumhuriyeti Sanayi, Maden ve Ticaret Bakanlığına bağlı Uluslararası İran Fuar A. Ş. tarafından, 25-28 Ekim 2017 tarihlerinde, İstanbul CNR fuar alanının 3. salonunda bir ihtisas fuarı düzenleneceği bildirilmiştir. Söz konusu fuarda petrokimya, elektrik, turizm, yapı malzemeleri, yüzey kaplama, ilaç ve medikal ürünler ile diğer ekonomik ve serbest bölge alanlarında faaliyet gösteren İranlı firmaların yer alacağı kaydedilerek ilgilenen firmalarımız davet edildiği bildirilmektedir.Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla..