ADR Çalışma Grubu Toplantısına Görüş Hakkında

İlgide kayıtlı yazıya istinaden 6-10 Kasım 2017 tarihleri arasında Cenevre'de düzenlenecek olan Tehlikeli Malların Taşınması Çalışma Grubu Toplantısı'nda görüşülmek üzere ekteki yazıda bahsi geçen konular ile ilgili görüş talep edilmektedir.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından odamıza gönderilen 13/10/2017 tarih 15648sayılı yazıya istinaden;

Bahsedilen konularla ilgili görüşünüzün en geç 18 Ekim 2017 tarihine kadar b.ordu@orhangazitso.org.tr adresine gönderilmesi hususunda gereğini rica ederiz.

Saygılarımızla..