Türkiye-İngiltere Gümrük İdaresi Başkanları Toplantısı Hakkında

İlgide kayıtlı yazıya istinaden 06-27 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul'da Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile İngiltere Gümrük İdaresi arasında Gümrük İdaresi Başkanları Toplantısının gerçekleştirileceği bildirilmekte ve söz konusu toplantıda gündeme getirilmesinde fayda görülen konular, varsa sorunlar ve işbirliği önerilerine dair bilgi notu talep edilmektedir.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından odamıza gönderilen 27/09/2017 tarih 14752 sayılı yazıya istinaden;

Bu itibarla İngiltere ile Ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin gelişmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin 12 Ekim Perşembe günü mesai bitimine kadar odamızın (e-posta: b.ordu@orhangazitso.org.tr iletilmesi hususunda gereğini rica ederim.

Saygılarımızla...