Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından bilgilendirme semineri Gerçekleştiriyoruz

TKDK Bursa İl Koordinatörlüğü yetkilileri ile ortaklaşa düzenlenen bilgilendirme semineri 26 Temmuz Çarşamba günü saat 18:00 de Odamız Toplantı Salonunda yapılacak. IPARD-2 Proje kapsamında Orhangazi TSO ile Ziraat Odasının katılımıyla gerçekleşecek seminere herkesi davet ediyoruz.

İlçemiz tarıma dayalı ekonomide önemli bir pay sahibi, bu nedenle son derece önemli olan bu desteklerden ilçemizin faydalanması için gerçekleştirilen seminerde IPARD Programı hakkında ve desteklenen tedbirler ile ilgili genel bilgiler verilecek. Ayrıca Proje hazırlanırken dikkat edilecek genel hususlar. Neden bir proje hazırlamalıyım sorusunun cevabını bu toplantıda alacaksınız.

Desteklerden Faydalanmak İsteyenler Bu Toplantıya Davet Ediyoruz

Bu Başvuru Çağrı İlanı kapsamında “Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar” tedbiri kapsamında başvurular kabul edilecektir. Başvuru kabul tarihleri ise 6-28 eylül 2017.

Süt sağım işletmesinden, hayvancılık yapmak isteyene, alabalık tesisi kurmak isteyenden, tavuk yetiştirme tesisisine, seracılıktan, zeytin işleme tesisine, besicilikten, turşuhane tesisine kadar birçok konuda destek alabileceğiniz alanlara dair bilgileri bu toplantıda uzmanından öğrenebilirsiniz. TKDK Uzmanları tarafından bilgilendirmelerde bulunulacak toplantı Çarşamba günü saat 18:00 ‘da Odamız seminer salonunda gerçekleşecektir.