KOSGEB Girişimcilik Eğitimleri İçin Son Başvuru Tarihi 21 Temmuz Cuma

Orhangazi ‘de kendi işini kurmak isteyen yeni girişimcilerin kuracakları işlerde başarılı ve istikrarlı olmalarını hedefleyen bir eğitim programı olan KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Odamız da başlıyor.

KOSGEB Girişimcilik desteklerinden yararlanmak isteyen girişimcilerin, 25-28 Temmuz tarihlerinde, 9:00 – 17:00 saatleri arasında 4 gün boyunca gerçekleştirilecek olan eğitime katılım sağlaması gerekiyor.

Tülin Tüzün tarafından verilecek olan Girişimcilik Destek Programı Uygulamalı Girişimcilik eğitimlerinin mülakatları yine Eğitmen Tülin Tüzün tarafından yapılacak.

Mülakatlar sonucunda 30 kişilik bir sınıf oluşturulacak ve 4 günde toplamda 32 saat eğitim verilecek.

Eğitime katılmak isteyen tüm girişimcilerin, bugün itibariyle 21 Temmuz Cuma günü mesai bitimine kadar, Odamız KOSGEB Temsilciliğinden ulaşabilecekleri başvuru formunu doldurmaları gerekiyor.