Üye Aidat Borçlarının Yapılandırılması Hakkında

Sayın Üyemiz;

27/05/2017 tarih ve 30078 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 18/05/2017 tarih ve 7020 nolu Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda ve Bir Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına dair kanun çerçevesinde; Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’na ait Yıllık ve Munzam aidat borçları ana parasını ödeyerek, buna ilişkin gecikme zammı borçlarımın silinmesini talep eden üyelerimiz ekte ki dilekçe ile 31/07/2017 tarihine kadar odamıza başvurmaları gerekmektedir.

İlgili Üyelerimize önemle duyurulur.

Saygılarımızla.