Üyelerimizi Yapı Fuarına Götürüyoruz

Üyelerimizi Yapı Fuarına Götürüyoruz

25 Mayıs Perşembe günü,  TÜYAP - Büyükçekmece'de gerçekleşecek olan Yapı fuarına üyelerimizi götürüyoruz.

25 Mayıs Perşembe günü,  TÜYAP - Büyükçekmece'de gerçekleşecek olan Yapı fuarına üyelerimizi götürüyoruz.

Odamız, her yıl olduğu gibi, üyelerinin İstanbul Yapı Fuarı’nı Ziyaret etmesi amacıyla 25 Mayıs Perşembe günü saat 09:00 ‘da terminalden ücretsiz otobüs kaldıracak.

Sektör temsilcilerini,  yatırımcıları, yeni iş ve yatırım olanaklarını ve gelişen teknolojileri yerinde görebilme imkânını sunan İstanbul Yapı Fuarına, Odamızın inşaat, inşaat malzemeleri ve diğer yapı grubunda olan meslek grubu üyeleri katılıyor. Katılımcılar, Fuardaki sektörel gelişmeleri takip etme ve sektörleri ile ilgili stant açan firmalarla bire bir görüşme yapma imkânı yakalamasını sağlıyor.

Fuarlardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Burak Tokuç; “ Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda, gerçekleştirdiğimiz Fuar ziyaretlerimizle, İlgili meslek gruplarımızı fuarlara ücretsiz götürerek, sektörleriyle ilgili bilgi almalarını ve yeni gelişmeleri yerinde takip etmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Her sene gerçekleştirdiğimiz gibi, bu yılda Yapı fuarına üyelerimizle birlikte ziyaret edeceğiz. Tüm üyelerimizi bu fuara davet ediyoruz dedi.

Fuara katılmak isteyen üyelerimizin 0 224 573 81 69 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırması gerekmektedir.