Orhangazi Esnafı Orhangazi Sanayisiyle buluştu

Orhangazi Esnafı Orhangazi Sanayisiyle buluştu

Odamız, uzun süredir üyeleri arasındaki ticari faaliyeti arttırmak için bir dizi çalışmalar yürütüyor. Bunlardan biri olan Esnaf-Sanayici Satın alma Toplantıları 18 Nisan Salı günü Odamızda gerçekleştirildi.

Odamız, uzun süredir üyeleri arasındaki ticari faaliyeti arttırmak için bir dizi çalışmalar yürütüyor. Bunlardan biri olan Esnaf-Sanayici Satın alma Toplantıları 18 Nisan Salı günü Odamızda gerçekleştirildi.

4. Sü gerçekleşen toplantıya, Aka Otomotiv AŞ ‘den Satış Sorumlusu Kemal Gürsel, Ormo Yün AŞ. ‘den Satınalma Müdürü Göksel Kolçak ve  Satın Alma Sorumlusu Yusuf Şıldır, Asilçelik AŞ. den Satın Alma Müdürü Sait Eren ve Satın alma sorumlusu Hüseyin Mumcu, Karbonsan AŞ. den Satınalma Yöneticisi Mehmet Aslan, Kırpart Otomotiv AŞ’ den Satınalma Mühendisi Hasan Boykoz’ dan oluşan 5 firma temsilcisi katılım sağladı.

Toplantıyla ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Ergün Efendioğlu, “Bilindiği üzere üyelerimizin kendi aralarında alışverişlerini gerçekleştirmeleri, ekonomik olarak gelişmeleri Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlerin öncelikli hedeflerinden biridir.

Bu toplantılarla amacımız, üyelerimiz olan kobilerin, ilçemizde bulunan sanayi kuruluşlarıyla çalışmasına imkân tanıyacak ortam oluşturmak. Sanayi kuruluşlarımızın, ihtiyacı olan ürün ve hizmetler hakkında, her sektörden firma ile görüşmeler yapabilme imkânı yakalamasını sağlamaktı dedi. Bu gün bunu yakalayabildiğimizi görüyoruz.

Toplantı çalışmalarında bulunan Orhangazi TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Öztürk; Bugün burada “Esnaf –Sanayici Satın alma toplantımızı” gerçekleştiriyoruz.

Amacımız, küçük ölçekli olarak nitelendirilen Kobilerimizin, ilçemizde bulunan sanayi kuruluşlarıyla çalışmasına imkân tanıyacak ortamı oluşturmaktı.

Kendilerine programımıza ilgi gösterdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Bu çalışmanın ilçemize ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Toplantılardan Sanayici Firmalar da Esnafta Çok Memnun!

Sanayi kuruluşlarının satın alma yetkilileri, ülke genelinde örneğine çok az rastlanan bir programın Orhangazi’de gerçekleşiyor olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ve bu konuda Orhangazi TSO’yu tebrik ettiklerini ifade ettiler.

Toplantıya katılan Kobilerden, Umman Makine işletme yetkilisi Hakan Eroğlu “ Odamız tarafından bizlere böyle bir imkân tanındığı için çok memnunuz, bugün burada 5 firmanın da satın alma yetkilileri ile bir araya geldik, yaptığımız ikili iş görüşmeleri sonucunda, sanayi kuruluşlarına firmamızı tanıtıp, ticaret yapabilme imkânı yakaladık.

Gökçağ Matbaa yetkilisi Çağlar Uğurlu ise, bu çalışmalarla, odalar ne iş yapar sorusunun cevabını veren Orhangazi TSO, Üyelerinin taleplerini dinleyip, ticari faaliyetlerine katkı sağladığı için tüm oda yönetimine teşekkür ediyorum dedi.

Katılımcıların oldukça fazla ilgi gösterdiği toplantı sonrasında her bir Kobi firma temsilcisi, Orhangazi TSO’nun gerçekleştirdiği bu programın son derece faydalı olduğunu ve emeği geçen herkesi tebrik ettiklerini defalarca ifade ettiler.

Yapılan toplantılar sonrasında, ticari alışverişin ilçede faaliyet gösteren işletmeler tarafından gerçekleşecek olması, ilçenin ticari gelişimine de çok olumlu yansıyacağı, yapılan görüşmelerden alınan geri bildirimlerden fark edildi.

Program boyunca gerçekleşen 100 e yakın iş görüşmesinin ardından toplantı sona erdi.

İlçe Ekonomisinin Gelişimi için, Son Derece Önemli Buluyoruz.

Görüşmelerin tamamlanmasından sonra, üyelerden gelen olumlu geri dönüşlerden dolayı memnun olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanımız Ergün Efendioğlu, oda üyelerini,  Ağustos ayında tekrar Sanayici firmaların Satın alma yetkilileri ile bir araya getirmeyi planladığını belirterek, üyeleri için şimdiden çağrıda bulundu.