Katar'a Hayvansal Ürün ve Kümes Hayvanı Ürünleri İhracatı Hk.

Katar'a Hayvansal Ürün ve Kümes Hayvanı Ürünleri İhracatı yapan firmaların ekte bir örneği sunulan 'ithalat İzin Belgesi' ni ibraz etmeleri gerektiği, bu belgenin Katar Belediye ve Çevre Bakanlığı tarafından ısıl işlem görmemiş hayvansal ürünlerin ithalatı için düzenlendiği ve amacının Katar' ın ithal ettiği ürünlerin salgın hastalık taşımadığına ilişkin tespitin önceden yapılması olduğu belirtilmiştir.

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından odamıza gönderilen 18.04.2017 tarih 6457 sayılı yazıya istinaden;

Konu ile ilgii yazışma ve örnek belgeler ekte sunulmuştur.

İlgili üyelerimize önemle duyurulur.

Saygılarımızla.