KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifikalarını Törenle Verdik

Odamız ile KOSGEB Bursa Hizmet Müdürlüğü tarafından başlatılan Girişimcilik Kursu tamamlandı. Kursa katılan kursiyerler oda toplantı salonunda düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Törende konuşan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Murat Öztürk, ’Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Bursa Hizmet Müdürlüğü tarafından başlatılan, kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarına, iş fikri geliştirmesinin öğretildiği, iş kurma süreçleri, pazar bulma, finansal planlama ve yönetim, üretim planı, insan kaynakları yönetimi, markalaşma ve marka yönetimi eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarınızı almaya hak kazandınız. Bu manada sizleri gönülden tebrik ediyoruz.

Ülkemizin içinde bulunduğu dönem itibarıyla, girişimcilerimize çok daha ihtiyaç duyuyoruz. Bu nedenle Orhangazi TSO olarak daha fazla sayıda girişimcinin iş camiasına katılmasını, ülkemiz ve insanlarımızın refaha kavuşması bakımından çok önemsiyoruz.  Bu eğitimler sonrasında çok sayıda girişimcinin yeni iş kurması başlıca amacımız. Bundan sonrada girişimciliğin arttırılmasına yönelik çalışmalarımızı devam ettireceğiz ve sizlerin yanında olacağız. Odamız adına sertifikalarınızın tekrar hayırlı olmasını diliyor ve teşekkürlerimizi sunuyorum.’ Dedi

Konuşmalarının ardından Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Murat Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyemiz İslam Kurtiş, düzenlenen iki ayrı kursta sertifika almaya hak kazanan yaklaşık 60 kursiyere sertifikalarını verdiler.

Tören, Öztürk ve Kurtiş’ in, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü vesilesiyle kadınların Kadınlar Gününü Kutlaması ve katılımcılarla birlikte toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.