TKDK Bursa İl Koordinatörü Odamızı Ziyaret Etti

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme İl Koordinatörü Ömer Berksun, projeler ve bu projelere TKDK’nin verebileceği destekler hakkında istişarede bulunmak üzere odamızı ziyaret etti.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Bursa İl Koordinatörü Ömer Berksun, Birim Amiri Alper Umur ve İletişim Uzmanı Sonay Demiryürek, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkan yardımcısı Murat Öztürk, Yönetim kurulu üyesi Orhan İpek’ in de katılım sağladığı toplantıda oda üyesi firmalara ve yatırım yapmak isteyen müteşebbislere ne gibi destekler verebilecekleri konusunda bilgiler aktardı.

TKDK il Koordinatörü Ömer Berksun, TKDK olarak 2016 yılında AB Hibe Kredilerini Tarım ve Kırsal Destekleme alanında yüzde 99’unu kullandırmayı başardıklarını ve bu oranın sevindirici olduğunu belirterek, 2017 yılında aynı şekilde AB hibe kredilerinin de tamamını kullandırmak istiyoruz dedi.

Yönetim kurulu başkan yardımcısı Murat Öztürk, Orhangazi’de üyelerimizin ve  yatırımcıların TKDK hibe kredilerinden faydalanmaları için, projeler geliştirip, bunları hayata geçirmelerin sağlamamız gerek. Bu konuda TKDK Bursa il koordinatörlüğümüz ile her türlü çalışmaya hazırız dedi.