Krizi Fırsata Çevirmek İsteyenlere Fırsat!

Krizi Fırsata Çevirmek İsteyenlere Fırsat!

Odamız Genç girişimciler kurulunun çalışmalarıyla gerçekleştirilecek oda üyelerimize yönelik  ‘’Kriz Yönetimi ve Krizi Fırsata Çevirmek’’ Konulu Seminer 7 Şubat Salı günü saat 18:30 da Odamızda gerçekleştiriliyor.

Dr. Murat Erdoğan tarafından verilecek olan seminerde üyeler;  Kriz mi Fırsat mı? Krizi Benimseme, Krizi Fırsata Çevirme Yöntemleri, Kriz ile Zirveye Ulaşmak, Yaşanan durumların krize dönüşebilecek bir potansiyeli var mıdır? Her türlü Krizin işletmenizde yaşanması durumunda almanız gereken kararlar ve uygulamaları nelerdir, gibi birçok sorunun cevabını bulabilecekler.

Kriz Hazırlıklı Olan İçin Fırsattır!

‘’Kriz Yönetimi ve Krizi Fırsata Çevirmek’’ Konulu seminere ilişkin bilgiler veren Genç Girişimciler Kurulu Başkanımız Musa Öztürk; “Dr. Murat Erdoğan, akademisyen kişiliği yanında özel sektörün de içinden gelmesi sebebiyle konuları bire bir tatbik edip yaşadığı için çeşitli kurumlarda Kriz yöntemi konusunda seminer ve paneller gerçekleştiriyor. Tecrübeli isim olan Dr. Murat Erdoğan ‘ın tespitlerini ve işletmeler için tavsiyelerini dinlemek üzere, tüm üyelerimizi, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasında 7 Şubat Salı günü saat 18:30 ‘da Genç Girişimciler Kurulu olarak düzenlediğimiz bu önemli seminerimize tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz” dedi.

Dr. Murat Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek seminerde, son günlerde ekonomide yaşanan dalgalanmalar sebebiyle içinde bulunduğumuz ekonomik kriz ortamını nasıl kendi lehimize çevirebileceğimizi, ayrıca sadece ekonomik krizlerde değil işletmelerin ticari yaşamlarında karşılaştıkları krizlerde yapması gerekenler ve yaşanan örnekleri, krizin kurumsal yapıya sahip işletmelerdeki etkisini, hızlı karar alıp, krize çabuk cevap verememenin yaşattığı sıkıntılarını, alınan kararlarda bilgi yetersizliğinin sonuçlarını, Finansal problemlerin işletmeyi zorlaması, İşten çıkarılma korkusuyla çalışanların motivasyonunun azalmasını, Üretim planlaması yapmayı zorlaştırmasının etkileri gibi pek çok konu anlatılacak. Krize hazır olan işletmelere ise bunun bir fırsata nasıl dönüşebileceği konusu ile ilgili önemli püf noktalar aktarılacak.