Geleneksel Ekonomi Panelimiz 17 Ocak’ta

Geleneksel Ekonomi Panelimiz 17 Ocak’ta

Odamızın her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve üyelerimizce yakından takip edilen Ekonomi Paneli 17 Ocak 2017 Salı günü yapılacak.

Odamızın her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve üyelerimizce yakından takip edilen Ekonomi Paneli 17 Ocak 2017 Salı günü yapılacak.

“2016 Yılı Ekonomisinin Değerlendirmesi ve 2017 Yılı Ekonomisinden Beklentiler” ismiyle düzenlenecek panel 17 Ocak Salı günü saat 17.30 ‘da Odamızda gerçekleştirilecek.

Odamızın konuğu olarak bu yıl panele Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Ekonomi yazarı Hakan Güldağ katılacak ve Moderatörlüğünü de Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı ve aynı zamanda Ekonomi danışmanımız Dr. Rüştü Bozkurt gerçekleştirecek.

Ekonomiye Dair Bilgiler Paylaşılacak.

Bu yılda oldukça ilgi çekici konuların anlatılacağı panelde, 2016 yılında yaşanan terör olaylarının ekonomiye ne gibi yansımaları oldu? 2017 yılındaki gelişmeler ve 2017 yılının ekonomik anlamda iş âlemine, yatırımcılara, Kobilere, tüketiciye yansımaları nasıl olur? 2017 yılı büyüme tahminlerini tutacak mı? Cari açık 2017 yılında nasıl değişecek? Ülke içinde yaşanan terör olaylarının ekonomiye zararları büyür mü? Ortadoğu’da yaşanan gelişmeler ile ilgili yaşanan krizin ülke ekonomimize yansımaları nasıl olacak? ABD Seçimlerinin ardından doların durumu, gidişatı ve ekonomiye etkileri, yeni anayasa görüşmelerinin ekonomiye etkileri, altın ve dolarda denge hangi oranlarda gerçekleşecek gibi birçok sorunun cevabı bu paneldeki başlıklarda değerlendirilecek.

2017 Yılının Ekonomisi Nasıl Geçecek?

Yönetim Kurulu Başkanımız Ergün Efendioğlu, “Geleneksel hale getirdiğimiz ekonomi panelimizi bu yılda gerçekleştiriyoruz. Panelimizin konuşmacısı olarak katılım sağlayacak olan Sayın Hakan Güldağ, bizlerle geride bıraktığımız 2016 yılını değerlendirip, 2017 yılından beklentilerini paylaşacak. Oda olarak bugüne kadar yaptığımız ekonomi panellerinde, yapılan değerlendirmeler her zaman bizlere ışık tuttu. Özellikle son yıllarda içerisinden geçtiğimiz önemli süreçte, bu yıl düzenlediğimiz panelden edineceğimiz bilgiler umarız ki ticari faaliyetlerinde aldığımız kararlara olumlu etkisi olur. Türkiye ve Dünya ekonomisinde son zamanlarda gelişen olayları masaya yatıracağımız bu panele tüm üyelerimizi bekliyoruz ” dedi.

Odamızın geleneksel hale getirdiği,“2016 Yılı Ekonomisinin Değerlendirmesi ve 2017 Yılında Ekonomisinden Beklentiler” konulu Panelin programı 17 Ocak Salı günü saat 17:30 ‘da başlayacak. Gerçekleştireceğimiz panele tüm üyelerimizi davet ediyoruz.